Painkiller - Overdose

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Painkiller - Overdose

Příspěvek od OBR »

Tred o teto hre tu jeste neni, vcera vyslo demo - tak si toto "maso" tred zaslouzi. Jak vidite to demo?

Screens:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Grafika je stejna, jako u predchozich dilu ... i ve vysokem rozliseni a maximalni kvalite se to hybe jako bejk ... 100fps + ...
Naposledy upravil(a) OBR dne stř 17. říj 2007, 17:53, celkem upraveno 1 x.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Ty už ho máš a zkusil jsi ho ?? Chystám se teprv na stahováni, ale těším se, bude to zas peklo. Bezduchá střílečka, to je něco pro mě. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Podľa dema sa mi to zdá +/- také isté ako Painkiller, len bolo pridaných pár zbraní a pár nových nepriateľov ... Hra je to dobrá, ale stále mám pociť akoby som to už raz hral :roll:
Osobne by som to vypustil ako modifikáciu (ako to bolo aj plánované), a nie rovno novú hru.
.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

no.. nejak se mi zda ze mu od vydani BOOH narostly ponekud delsi nehty a lehce zmenil vyzbroj :D
a ja mel ten mixer tak rad :cry:
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Také si myslím, že je to pořád Painkiller takový jako ho známe, jen zbraně jsou jiné a protivníci jsou jiní, ale je to takové další volné pokračování, bez nějakých inovací, ale uvidíme, třeba fullka ukaže více. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

skouknul jsem to...pripada mi to jako totalni datadisk...respektive jako kdyby nekdo udelal novy mapy do napr. Q3. proto: :down:

edit to jackal: vetsinou se autori snazej demem zapusobit novejma vecma cili bych od toho nic navic necekal :roll:
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

tak sem to taky zkusil, u mě na max, rozlišení 1440x900 FPS kolem 30-40, jsem spokojen :)
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Flegy píše:skouknul jsem to...pripada mi to jako totalni datadisk...respektive jako kdyby nekdo udelal novy mapy do napr. Q3. proto: :down:

edit to jackal: vetsinou se autori snazej demem zapusobit novejma vecma cili bych od toho nic navic necekal :roll:
Tohle byl puvodne amatersky bezplatny mod na Painkillera ... ale potom co se celkem podaril ho koupil vydavatel a ted ho prodava. Proto je to v podstate to co rikas. Jinak vyjde to asi uz tento tejden, za 299 to beru ...
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

hral jsem to... celkem zabava, ale nic noveho... 3 z 5
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Najnovsia recenzia http://www.recenzeher.eu/recenze-clanek ... o-v-pekle/

Inak tento new painkiller dopadol dobre, 7/10 na vacsine dobrych webov. Co ma na deme ale nebavilo bolo ako velke mnozstvo zbrani mi hned na zaciatku hra poskytla, rad nachadzam veci sam a postupne takto to je ako keby som hral s cheatmi alebo s nejakym trainer alebo nejaky dalej ulozeny save a to ma vobec nebavi. Inak to ale moze byt fajn, povodny painkiller bola zabava. Chcelo by to ale skor vzkriesenie v podobe Painkillera 2 na novom engine, dalsie omielanie s rovnakou grafikou a hratelnostou by uz mohlo byt zdraviu skodlive.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“