Zalohování DVD s menu

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Centurion69
Nováček
Nováček

Zalohování DVD s menu

Příspěvek od Centurion69 »

Ahoj lidi, potreboval bych poradit se zalohovanim dvd. Pred par dny jsem si koupil celou serii serialu Rim a chtel bych si ji zazalohovat. Jedno DVD obsahuje tri dily tak by bylo prijemne mit na zaloze i !!menu!! ale nevim jak se to dela. DVD Shrink 3.2 sice menu vyplali ale jen jako klip a veskere tlacitka v menu nefunguji. Nevite nekdo jak na to? Vim ze to jde ale nezamam zpusob... Diky za rady
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zalohování DVD s menu

Příspěvek od Dzin »

Centurion69 píše:Ahoj lidi, potreboval bych poradit se zalohovanim dvd. Pred par dny jsem si koupil celou serii serialu Rim a chtel bych si ji zazalohovat. Jedno DVD obsahuje tri dily tak by bylo prijemne mit na zaloze i !!menu!! ale nevim jak se to dela. DVD Shrink 3.2 sice menu vyplali ale jen jako klip a veskere tlacitka v menu nefunguji. Nevite nekdo jak na to? Vim ze to jde ale nezamam zpusob... Diky za rady
Klasicky to zkopíruj v Neru ne? To nejde?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Centurion69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Centurion69 »

problem je v tom ze shrink spolupracuje s nerem a projevuje se to tak ze hned po komprimaci chce dvd na ktere film vypali. Sice muzu film zkomprimovat na HDD a pak vypalit se zkopirovanym menu ale me hlavne nezajimaji teorie a dohady. Potrebuju jasnou odpoved od nekoho kdo zna presny postup...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“