podivné teploty

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
sysel
Začátečník
Začátečník

podivné teploty

Příspěvek od sysel »

mam sempron 2600+ pretaktoval jsem ho na 2136Mhz a teploty s BOX chaldičem se mi zdají dost nízké. v idle mám na cpu 32 stupnu. je pravda ze je mam vetrnej tunel a 80mm fan. ale preci jenom 32 stupnu core temp se mi z box chladicem moc nezdá. jinak pasiv je studenej, dska z druhe strany taky. (okolni teplota 22 stupnu)
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

mne isiel sempron 2800+ OC 2.65GHz 1.7V bez chladica. Teda bootovat som musel s takym chladicom z chipseta, ale potom v ubuntu som ho dal dole a nezahrieval sa. Aj som hybal oknami a on stale studeny. Bolo to zvlastne. A mobilny athlon sa vypol asi po 2 sekundach :lol:
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

socket píše:mne isiel sempron 2800+ OC 2.65GHz 1.7V bez chladica. Teda bootovat som musel s takym chladicom z chipseta, ale potom v ubuntu som ho dal dole a nezahrieval sa. Aj som hybal oknami a on stale studeny. Bolo to zvlastne. A mobilny athlon sa vypol asi po 2 sekundach :lol:
a ted plosim plosim o popelce jo? ...

to sysel:
jo jo je to celkem normal Semprony na scA nejsou žravy
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“