Nazdarek,dneska mi dorazilo tohle repro celý natěšený jsem jej zapojil pln očekávání jak budou hrát jsem pustil mp3 a cekal jsem krasné mohutné basy ale ty se nejak nekonaly....po chyvily nastavovani a stelovani se to decentne zlepsilo ale jeste to neni.Chci se tedy zeptat jestly by nekdo neporadil kde co a jak nastavit u teto kombinace karty a repro.Pokud nastavim primo na deocderu od Logitechu subwoofer na plno tak mam pocit že woofer jede naplno a nstiha to a basy jsou stejne takové nijaké.....pokud nastavim basy na zvukovce je to lepsi ale taky to nema tu spravnou stavu:(
PLS poradte nekdo co stím.
Predtim jsem mel Genius HT 5.1 a tam to hralo podstatně lépe.
Propojeno mam tim kabelem co byl k bedynkam čily analog.
Logitech Z-500+SB Audigy 2 ZS
Moderátor: CageJ
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Myslíš Logitech Z-5500 pravděpodobně.No ony ty repra spíš basujou,doteď jsi slyšel jen souvislé dunění,tady se už dá mluvit o čitelných a pevných basech.Kamarád tuto kombinaci karty a repra vlastní, (připojené taktéž přes analog), a hraje mu to v pořádku při 15%-20% nastaveném subwooferu.Zkus se podívat do nastavení karty,jestli máš vše v pořádku (třeba bass redirection), u MP3 bys taktéž měl nastavit v ovladači pro audigy jen stereo a pokud chceš použít víc kanálů nastavit požadovaný mod přímo na bednách.