Redukce hlastosti ?!?

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
AiX
Začátečník
Začátečník

Redukce hlastosti ?!?

Příspěvek od AiX »

Zdarec potřebu pomoct...
Zvukáči mi moc ndepomohli tak snad mi pomůžete vy :) (psal jsem to před týdnem do sekce Zvuk)
Jedná se o reprosoustavu Watson 5.1, ptřeboval bych kní vyrobyt ovládání, jelikož se mi pokazil ovladač, a nelze ho sehnat. Ze zesilovače vede 6 káblíků na kartičku s LED diodami, které to pomocí ovladače ovldají. Na zesilovači káble jdou z 2 "zdířek"(nebo jak to nazvat:) no skouknete fotky...
http://leteckaposta.cz/501796963
Potřeboval bych nakreslit nebo poradit jak bych mohl udělat ruční ovládání. Jo a abych nezapoměl na tom ovladači byli funkce Zesilovaní, zesilování bas, zesilování centrálního rep., vypnutí/zapnutí, zapnutí 5/3 reproduktorů... Koukněte na ty fotky a snad s toho vyvodíte více než já Cool Confused jinak přišel jsem na vypínání soustavy (podržení drátku (na kartičce s led je to popsané) 5V a toho vedle), poté zapnutí 3/5 rep. (krátké přidržení kabl. 5V a toho na druhé straně) No snad toho buedte vědět víc než já :oops:
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

nejsou to watsony as5451 ?jesli maji zezadu vystupy do repraku na "cvakatka" a vstupy na cinche a jeste dalsi 2 vstupy na cinche P/L tak by to mohli bejt ony,no mam tu to dalkovy ovladani :oops: mozna by se dalo nejak vylustit
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

jj kámo!! AS 5451 přesně! to jsou ony :) pls vyvod nejaké moudro protože v těch jejich zesilovačích se fakt nevyznám :?
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“