rozšířená plocha+více monitorů

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
izuel
Začátečník
Začátečník

rozšířená plocha+více monitorů

Příspěvek od izuel »

Zdravím vás,

Uvítám radu.Využívám jeden monitor na hlavní činnost + další monitor jako rozšířenou plochu. Jde mi o to ,když na prim.monitoru hraju nějakou gamesu a na druhém mi třeba zahouká nějaký icq klient tak abych nemusel vždy z gamesy vyjet alt+tabem a myší ject do (leva,prava) chtěl bych jestli je nějaká utilitka nebo nějaký nastavení ,který sem nenašel, abych rovnou ze hry (na prim.monitoru)jel myší na okraj až na druhý monitor a mohl "psát" (nebo dělat něco jiného) abych zkrátka nemusel vyjíždět pokaždé ze hry.To potom odpadá smysl rozšířené plochy. Je logické, že když akceleruje karta jeden monitor,tak přejížděním kurzoru myši na jiný, by se musel blesku rychle přepnout :lol:

kdo pochopil, děkuji za radu
Partyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Partyman »

Podle mě něco takovýho nejde. Si vem, že paříš nějakou fps střílečku a kurzor ti bude vyskakovat na druhej monitor.
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
marrtin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marrtin »

tady by snad pomohla klavesnice Logitech G15, ktera ma displej, a ktera podoporuje instalici ruznych plug-inu. Jeden z nich je plug-in do mirandy pomoci nehoz muzes kominikovat s mirandou pomoci toho displeje. Sam to pouzivam a funguje to docela dobre.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

g15 by mu v tom nepomohla :roll:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“