Active Virus Shield - jádro KAV6 - legálně zdarma

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ICE píše:nicmene AVS me zaujalo, mozna toho kaspara nakonec koupim :)))
U nový desky je na CD dvojice antivirů - Kaspersky a Norton. Norton mi přijde dost pomalej, hrozná brzda systému, to bych u PC s dualcore a 2GB RAM nečekal. Kaspersky je nádherně rychlej, žere jen 7MB RAM, grafika třeba při updatu shodná s AVS. Klíč bohužel opět starý, jen do října ( u desek uvedenejch na trh na jaře nechápu přítomnost skoro rok starých klíčů ). Ani nevím, o co byl proti tomuhle AVS osekanej.

U McAfee sem zvědavej hlavně na rychlost updatů, to byla největší výhoda AVS.

Kařdopárně zadarmo tu máme Kaspersky Internet Security na 180 dní, což je vše v jednom, takže tím se problém na půl roku řeší. Když bude dál dělat Comodo AV takový mílový kroky jako doteď nebo se McAfee staré verzi aspoň přiblíží, tak to bude opět OK.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

wector píše:Kařdopárně zadarmo tu máme Kaspersky Internet Security na 180 dní, což je vše v jednom, takže tím se problém na půl roku řeší.
No nevím... http://forum.kaspersky.com/index.php?sh ... t&p=412364
This is the reply i got from Kaspersky.Please note that the 180-day license offer for Kaspersky Internet Security v7 is only open to residents of UK & Ireland.
wector píše:Když bude dál dělat Comodo AV takový mílový kroky jako doteď ..
Nějak mně ComodoAV "nic neříká" (naopak ComodoFW je vynikající). Osobně bych spíš radil jako náhradu AVS Aviru free http://www.free-av.com/. :oops: Na to McAfee od AOL nejsou moc dobré reference od userů (viz. ten link ode mně na minulé stránce).
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Shit píše:Nějak mně ComodoAV "nic neříká" (naopak ComodoFW je vynikající).
Viz. http://www.antivirus.comodo.com/

Toho omezení na UK sem si nevšiml. Ještě zkusím, jestli to nepůjde obejít přes změnu umístění PC ve Windows.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

wector píše:
:lol: Znám ComodoAV, ale svými schopnostmi mě "nic neříká". ;-)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Shit píše:Znám ComodoAV, ale svými schopnostmi mě "nic neříká". ;-)
Ráno sem se někde dočetl, že se prý rychle zlepšuje, proto sem to zmínil jako další možnost do budoucna.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Kód: Vybrat vše

http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&showtopic=47975&view=findpost&p=433265
Paul, no problems, I would recommend to install a later version first, if this is not possible for some reason - then add download.newaol.com to hosts file pointing to 127.0.0.1. Why not, AOL clients are officialy supported till August 2008.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

brblabrbla
Nováček
Nováček

Příspěvek od brblabrbla »

wector píše:

Toho omezení na UK sem si nevšiml. Ještě zkusím, jestli to nepůjde obejít přes změnu umístění PC ve Windows.
zaregistruj te si mail někde na uk....např. jubii.co.uk....najděte si post code v uk a voiala půl roku je tu :D
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

brblabrbla píše:zaregistruj te si mail někde na uk....např. jubii.co.uk....najděte si post code v uk a voiala půl roku je tu :D
Jenže tohle je thread o AVS a nikoliv o KIS7.... ;-)
maxiorel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxiorel »

AVS potichu skončil, nicméně AOL nabízí náhradu v podobě McAfee Security Center (http://safety.aol.com/isc/BasicSecurity/)

Pokud by někoho zajímaly problémy týkající se registrace a zkušenosti ostatních, tak bych si dovolil odkaz na komentáře u článku na svém webu: http://www.maxiorel.cz/active-virus-shi ... ter-zdarma
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

maxiorel píše:McAfee Security Center
Tento produkt nemá moje sympatie.
maxiorel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxiorel »

Shit píše:
maxiorel píše:McAfee Security Center
Tento produkt nemá moje sympatie.
A důvod?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

maxiorel píše:A důvod?
Podívej se třeba do diskuzí na Tvém webu - kopíruje to i moje zkušenosti a i můj názor na tento " :blee: " produkt. ;-)

1) Detekce havěti nemá na AVS
2) Rychlost updatů nemá na AVS
3) Problémů se systémem je více, než u AVS
4) Vetší využití systémových prostředků, než u AVS
5) Instalace je "pouze" pro usery AOL
6) atd. :oops:

Pokud byl AVS "řádně" aktivován, má updaty až do srpna 2008. :)
maxiorel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxiorel »

Shit píše:
Podívej se třeba do diskuzí na Tvém webu - kopíruje to i moje zkušenosti a i můj názor na tento " :blee: " produkt. ;-)
Já se díval, chtěl jsem znát i další názory. Prostě AVS rulez :-)
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

Shit píše:

1) Detekce havěti nemá na AVS
2) Rychlost updatů nemá na AVS
3) Problémů se systémem je více, než u AVS
4) Vetší využití systémových prostředků, než u AVS
5) Instalace je "pouze" pro usery AOL
6) atd. :oops:

Pokud byl AVS "řádně" aktivován, má updaty až do srpna 2008. :)
Proč doporučuješ už nepodporovaný produkt, kterým je AVS? Tento program skončil, už ho nelze aktivovat(zřejmě nevíš o čem mluvíš). Rychlost updatu? Myslíš rychlost updatu virove databaze, která možná funguje a chvíli fungovat bude, ale nikdy už nebudeš mít opraveny chyby samotného programu atd. Ani nevíš jestli ti aktualizace pojedou za měsíc, za dva, takže obdivuji tvoji odvahu nechat hlídat systém prakticky nepodporovaným antivirem.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

tomasson píše:Proč doporučuješ už nepodporovaný produkt, kterým je AVS? Tento program skončil, už ho nelze aktivovat(zřejmě nevíš o čem mluvíš). Rychlost updatu? Myslíš rychlost updatu virove databaze, která možná funguje a chvíli fungovat bude, ale nikdy už nebudeš mít opraveny chyby samotného programu atd. Ani nevíš jestli ti aktualizace pojedou za měsíc, za dva, takže obdivuji tvoji odvahu nechat hlídat systém prakticky nepodporovaným antivirem.
Pokud Kaspersky slíbil podporu do VIII 2008, tak proč používáš slovo "nepodporovaný"? Že nelze nově aktivovat tu už padlo, ale tady se bavíme o již používaných aktivacích.
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

wector píše:
tomasson píše:Proč doporučuješ už nepodporovaný produkt, kterým je AVS? Tento program skončil, už ho nelze aktivovat(zřejmě nevíš o čem mluvíš). Rychlost updatu? Myslíš rychlost updatu virove databaze, která možná funguje a chvíli fungovat bude, ale nikdy už nebudeš mít opraveny chyby samotného programu atd. Ani nevíš jestli ti aktualizace pojedou za měsíc, za dva, takže obdivuji tvoji odvahu nechat hlídat systém prakticky nepodporovaným antivirem.
Pokud Kaspersky slíbil podporu do VIII 2008, tak proč používáš slovo "nepodporovaný"? Že nelze nově aktivovat tu už padlo, ale tady se bavíme o již používaných aktivacích.
Ja nevedel, ze AVS byl produktem firmy Kaspersky. :wink: Pokud to nevis, tak to byla firma AOL. Ty zrejme nevis ani o tom, ze pokud ted AVS odinstalujes, tak se ti ho uz asi nepodari znovu nainstalovat, resp. aktivovat(platna licence je ti na prd). Tomu rikas podporovany program? Navic ted AOL rozesila emaily s informaci o ukonceni podpory a doporuceni prechodu na novy AOL Mcafee.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

tomasson píše:Ja nevedel, ze AVS byl produktem firmy Kaspersky. :wink: Pokud to nevis, tak to byla firma AOL.
No ty toho nevíš hodně. Třeba "Powered by Kaspersky" je tam jen tak pro oživení designu, aktualizace se stahují z download.kaspersky-labs.com taky jen pro srandu králíkům. AOL leda platila Kaspersky Labs za to, že dali svou technologii k dispozici, udělala tomu své reklamní GUI a poskytla tak lidem zdarma kvalitní antivir od Kaspersky.
tomasson píše:Ty zrejme nevis ani o tom, ze pokud ted AVS odinstalujes, tak se ti ho uz asi nepodari znovu nainstalovat, resp. aktivovat(platna licence je ti na prd). Tomu rikas podporovany program?
To mě nezajímá. Tak ho nebudeš odinstalovávat. Licenci si dostal zadarmo, tak co čekáš, že budou skákat jak pískáš? Pro v současné době provozované instalace jsou, jak tu psal Shit, aktualizace k dispozici do VIII 2008. Jsou k dispozici několikrát denně nové. Tomu já osobně říkám podporovaný program.
tomasson píše:Navic ted AOL rozesila emaily s informaci o ukonceni podpory a doporuceni prechodu na novy AOL Mcafee.
Což mě opět vůbec nezajímá.
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

wector píše:
tomasson píše:Ja nevedel, ze AVS byl produktem firmy Kaspersky. :wink: Pokud to nevis, tak to byla firma AOL.
No ty toho nevíš hodně. Třeba "Powered by Kaspersky" je tam jen tak pro oživení designu, aktualizace se stahují z download.kaspersky-labs.com taky jen pro srandu králíkům. AOL leda platila Kaspersky Labs za to, že dali svou technologii k dispozici, udělala tomu své reklamní GUI a poskytla tak lidem zdarma kvalitní antivir od Kaspersky.
tomasson píše:Ty zrejme nevis ani o tom, ze pokud ted AVS odinstalujes, tak se ti ho uz asi nepodari znovu nainstalovat, resp. aktivovat(platna licence je ti na prd). Tomu rikas podporovany program?
To mě nezajímá. Tak ho nebudeš odinstalovávat. Licenci si dostal zadarmo, tak co čekáš, že budou skákat jak pískáš? Pro v současné době provozované instalace jsou, jak tu psal Shit, aktualizace k dispozici do VIII 2008. Jsou k dispozici několikrát denně nové. Tomu já osobně říkám podporovaný program.
tomasson píše:Navic ted AOL rozesila emaily s informaci o ukonceni podpory a doporuceni prechodu na novy AOL Mcafee.
Což mě opět vůbec nezajímá.
Me ale vubec nezajima co tebe zajima nebo nezajima :D . Ja ti jasne rikam ze AVS skoncil a nema oficialni podporu, pokud mi neveris zajdi si na stranku AOL. Navic nikde nemas jasne napsano, ze aktualizace budou nadale fungovat. A zrejme si vubec necetl licencni podmiky AOL (ne Kaspersky), jinak bys tu nepsal takove smyslenky. Pokud nechapes zakladani ujednani pod formou podpora produktu nema tahle debata vubec smysl. Doporucuji ti navstivit stranky Viry.cz a diskuzi o AVS. Nazdar.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

tomasson píše:Me ale vubec nezajima co tebe zajima nebo nezajima :D . Ja ti jasne rikam ze AVS skoncil a nema oficialni podporu, pokud mi neveris zajdi si na stranku AOL. Navic nikde nemas jasne napsano, ze aktualizace budou nadale fungovat. A zrejme si vubec necetl licencni podmiky AOL (ne Kaspersky), jinak bys tu nepsal takove smyslenky. Pokud nechapes zakladani ujednani pod formou podpora produktu nema tahle debata vubec smysl. Doporucuji ti navstivit stranky Viry.cz a diskuzi o AVS. Nazdar.
Aby jsi nám nepraskl.
Shit píše:

Kód: Vybrat vše

http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&showtopic=47975&view=findpost&p=433265
Paul, no problems, I would recommend to install a later version first, if this is not possible for some reason - then add download.newaol.com to hosts file pointing to 127.0.0.1. Why not, AOL clients are officialy supported till August 2008.
Pokud nebudeš číst předchozí posty, tak se radši nezapojuj.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“