Projekt RAPID - COMPLETED (foto. str. 5)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

Docela zajímavý nápad, uvidíme co z toho bude ;) držím palce !!! :wink:
Zbycho
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hezký gadget

Příspěvek od Zbycho »

Je to zajímavé a když je to dobře udělané, hezky to vypadá :wink: http://gadgets.zive.cz/?q=node/2551

Když ti do toho pere blesk z foťáku, tak ho jednoduše utlum prstem. Nebo dej před něho kousek papíru (bílého :-D ) a směřuj odražené světlo na strop. Ale chce to vyzkoušet.
iSilver: Hardware: CPU: C2Q 9300 2,5@3,3 GHz; MB: Gigabyte GA-EP35-DS4; RAM: 8GB A-Data Vitesta EE 800+; VGA: MSI R7 265 2GD5 OC (1x pečená - artefakty); Zdroj: Corsair HX620 620W; HDD: Suma 8 TB – system 256GB SSD, ostatní WD Caviar Black a v poslední době Seagate; Chlazení: CPU – Thermalright Ultra-120 eXtreme, GPU – Thermalright HR-03 GT; Case: Yesico OpenAir 8989S
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

tak tohle je hardcore...uz jen to nakonci narvat z5 do pracky a pustit a cely buben bude jako maly/velky vetracek ..

Je to paradaaa :lol:
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Kedže ekola je v plnom prúde, nezostáva mi na kejsík veľa času...
Včera som obužírkoval všetky dôležité otvory (otvor pre cdrom, pre prívodné káble a aj hlavné okno pod plexi)
Ono sa to nezdá, ale bola to fakt prplačka :sad:
Ale výsledok myslím vyzerá fajn (aj ked na fotkách je to oničom, čo už)

:)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A cez víkend pokračujem... Mám na pláne nastriekať tie drevené nožičky kedže ste ma za ne zdžubali :D
Zbycho
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbycho »

Hej, keď je škola sa nedá nič robiť. To je budúcnosť. Ale ako odreagování supr. Len tak ďalej. je to veru zaujimavé.
iSilver: Hardware: CPU: C2Q 9300 2,5@3,3 GHz; MB: Gigabyte GA-EP35-DS4; RAM: 8GB A-Data Vitesta EE 800+; VGA: MSI R7 265 2GD5 OC (1x pečená - artefakty); Zdroj: Corsair HX620 620W; HDD: Suma 8 TB – system 256GB SSD, ostatní WD Caviar Black a v poslední době Seagate; Chlazení: CPU – Thermalright Ultra-120 eXtreme, GPU – Thermalright HR-03 GT; Case: Yesico OpenAir 8989S
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

A ted už jen do každý z těch dir v tom bubnu narvat jednu ledku a máš doma naprosto úžasnej kolotoč, ne jen osvětlením, ale i tvarem... :-D

Ne... to byla sranda, to by stejně udělat nešlo, měl bys buben plnej drátů a vypadalo by to šíleně.... Zatím to vypadá moc zajímavě, jen tak dál... ;-)
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Niekto mi tu písal že nevie akým spôsobom tam dám mechaniky... tu je foto :)
Samozrejme tieto mechaniky tam nebudú, bude tam jedna CD-RW a jeden ovládací panel...
Na tie diery okolo mechaník možno dačo vymyslím, ale myslím že to ani nieje moc potrebné :)

Obrázek

PS: striekam nožičky :D
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

PELKO píše:bude tam jedna CD-RW a jeden ovládací panel
Jen CD-RW?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Ehm, dobrá poznámka :D
Samozrejme DVD-RW. Asi som spal ked som to písal :lol:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Nevim proc, ale me se to moc nelibi. Ty diry kterymi tekla voda se mi nelibi, ty mechaniky by mi vadily ze jsou utopeny, ta modra mi prijde takova divna..

Uvidime az do toho vlozis PC, ale me se to opravdu moc nelibi.. Ze zacatku s puvodni barvou to bylo IMHO hezci. Ale me by vadilo, ze to je kulaty a ze mechaniky jsou tak utopeny.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Tá farba je v originále úplne iná a o 100x krajšia (kazí ju blesk z fotáku) Ked bude vše hotové, zoberiem skrinku von na svetlo a tam ju odfotím aby ste videli farbu origoš. Teraz som lenivý :D
Tie mechaniky mne osobne vôbec nevadia kedže DVD mechaniku použijem možno raz za mesiac :)
A DVD-rom nieje vôbec utopená, skôr tá disketovka je utopená, ale tú kludne môžem povysunúť, ale takto sa to mne páči viac...

A samozrejme že sa ti to páčiť nemusí... Každý máme iný vkus :P
Myslím že najhlavnejšie je že sa to páči mne...
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

jen tak doufám, že tu DVD-RW a panel bude modrej :-) ale jináč pěkný ;-)
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

možná zachova kulaté linie...třeba vyrobit nějaká padací dvířka,tak aby to nedělalo takovej skok... myslim tím..ty mechaniky...nejak se mi tam nepáčí ten schod..
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

To by nemuselo byť zlé... ale len škoda že už nemám ten vyrezaný kus...
Ked tam dám nejaký scelený kus bez dierok bude to vyzerať čudne... :?
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

tak do toho ty dierky nadelej nebo to udelej ze strouhatka nebo neco takovyho...u tohohle modu se uz vantazie meze nekladou
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

PELKO píše:To by nemuselo byť zlé... ale len škoda že už nemám ten vyrezaný kus...
Ked tam dám nejaký scelený kus bez dierok bude to vyzerať čudne... :?
nepotrebujes....muzes pouzit perforac...nemusis z toho delat za kazdou cenu opet buden ne??trochu prepracovat ale pozmenit a ne zkopirovat;)
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

No, performáč je dosť krehký... to by chcelo dačo pevnejšie... predsalen to bude aktívne používané :lol:
Ale dal si mi chrobáka do hlavy :lol: :oops:
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

PELKO píše:No, performáč je dosť krehký... to by chcelo dačo pevnejšie... predsalen to bude aktívne používané :lol:
Ale dal si mi chrobáka do hlavy :lol: :oops:
kdyz to zaridis jako STEAL mechaniku tak nevidim problem v kazdodenim pouzivanim a pevnosti
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Teraz neviem ako myslíš...
Ja mám na mysli normálne jeden velký kus presne taký ako je ten otvor a ten sa bude normálne otvárať. Proste dvierka :razz:
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

PELKO píše:Teraz neviem ako myslíš...
Ja mám na mysli normálne jeden velký kus presne taký ako je ten otvor a ten sa bude normálne otvárať. Proste dvierka :razz:
jo...to by šlo taky :) ale kdybys vyrezal jednotlive kusy perforace primo ve tvaru mechanik a pod uhlem bys je otevirl,tak aby kdyz budou zavrena vypadal buden jako jeden kus,spatne se to vyasvetluje...zkusim to nakreslit
Odpovědět

Zpět na „Projekty“