Málo místa na chladič CPU

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
kozleek666
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Málo místa na chladič CPU

Příspěvek od kozleek666 »

Ahoj - mám takovej malej problém. Právě sem si koupil novej PC a mám tam skříň TT WingRS, GA-P35-DS3, C2D E6750 a zdroj Enermax Liberty 500W a vzadu mám 120x120 FAN. Chtěl bych zkusit OC tak na 3,4GB CPU ale to je podmíněno výměnou box chladiče. Problém je že z jedný strany mě limituje ten zadní fan kde je od box chladič asi 2,5cm volného místa a ke zdroji tak 3cm a ty lepší chladiče mají větší rozměry (box má na průměr asi 87cm.. Prosím poraďte jakej dostatečně výkonnej chladič tam dát nebo jeslti máte podobnou sestavu tak co jste tam dali. Uvažuju např. o Noctua NH-U9F ale nevím jestli jde natočit o 90 stupňů kdybych potřeboval a jestli jde vent. dát z obou stran. Za vaše rady díky
natsuhiboshi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od natsuhiboshi »

zdravim, noctua NH-U9F je vybornej chladic, sam sem ho vybiral pro brachovo PC a co se tyce otoceni o 90 stupnu, tak muzes bejt v klidu - jde to...

kdyztak priste nejdriv mrkni na http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50353
Core i5-3570k@4,5GHz|Intel DZ77RE-75K|4x8GB Corsair Vengeance 1600MHz|eVGA GTX Titan 6GB@1077Mhz core|OCZ RevoDrive 3 240 GB
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“