fight game

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
swamp69
Začátečník
Začátečník

fight game

Příspěvek od swamp69 »

zdar
neviete niekto ci existuje nejaka bojova hra?styl mortal kombat,tekken...rad by som si zahral ale na pc nic take som nikde nenasiel..ba vlastne kamos mal tekkena 3 a cez emulator idem..ale bieda:(
neviete o niecom novsom?:)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Bojovky na PC v podstatě vůbec nevychází. maximálně starší Mortaly ... jo a ještě jsem si vzpomněl na Bikini Karate Babes, ale je to megakravina :D
Goldnoob team proud member!
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

taketo tituly co som si vsimol tak vychadzaju vacsinou na konzoly... takze jedine asi zohnat si nieco take a dufat ze to naemulujes
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

sakryš.. snad před 2ma měsíci jsem na pc hrál nějakou novou bojovku, bylo to na styl street fightera, ale ani za nic si nevzpomenu na název, protože jsem to hrál jenom chvilku.. u takových her mám pocit, že si počítač nadržuje, takže se během 30ti min vždycky vytočím :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Cez PCSX2 verziu 0.9.2 sa da slusne emulovat Tekken 4 , drzim tomu tymu co na tom emulatore pracuje palce pretoze sa im zatial velmi dari.
Ale je to dost narocne chcelo by to dualcore mne sa to hybalo od 10-25fps,
ale na ich oficialnej stranke je ze pripravuju uz aj 64bitovu verziu :D takze ocakavam zrychlenie.

Inak na PC moc bojoviek nevychadza a ani sa necudujem, hned jak vide nejaka bojovka nadavaju nevedomi hraci na ovladanie atd(viz. hodnotenia okolo 7/10 na Devil May Cry 3 ktora si zasluzi ovela viac). drvive mnozstvo PC hracov totizto nedokaze akceptovat to ze zauzita kombinacia klavesnica + mys nieje najlepsie riesenie pre vsetky druhy hier, a nedokazu akceptovat gamepad ako normalnu beznu periferiu(mozno hlavne kvoli alergii na konzoly), ale hadam raz taka doba pride :roll:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

sice som to nehral, ani ma to nezaujima, ale skus toto:
http://video.tiscali.cz/?uiqurl=wxX3kTup7fO1V3da

EDIT: tak ono je to tusim len na playstation, rovnako ako predchodca. sorry.
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
jukob
Nováček
Nováček

Re: fight game

Příspěvek od jukob »

swamp69 píše:zdar
neviete niekto ci existuje nejaka bojova hra?styl mortal kombat,tekken...rad by som si zahral ale na pc nic take som nikde nenasiel..ba vlastne kamos mal tekkena 3 a cez emulator idem..ale bieda:(
neviete o niecom novsom?:)
si moj clovek :) ...presne taky isty problem mam aj ja...ale vidim to tak ze na najblizsie roky mi bude musiet postacit Mortal kombat 4...smola
In love with trance
swamp69
Začátečník
Začátečník

game

Příspěvek od swamp69 »

no hej je to dost bieda..
ja som zatial nasiel 2-3 emulatory na ps2 ale v diskusii pod nimi bolo vzdy pisane ze su problemy s tym,kazdy pisal ze mu to nefubguje..takze tak..a ked tu bolo spominane ze 15-25 fps na celkom dobrom pc tak mne by to asi moc dobre neslo :)smola:(
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

nejdriv... to michigen dmc 3 se dostala na pc tak malo protoze je to dost spatne udelana konverze.... grafika horsi nez na ps 2 spatne se renderujici stin.... nepodporovala mys..... na gamepadech spatne ovladatelna protoze spravne pordporovala jen nektere gampady.... a mohl bych pokracovat.... Ted k tematu nejlepsi bojovka na pc je urcite guilty gear....... na ps2 vyslo par pokracovani na pc je jen 1......... je to 2D kreslena ......je tam spousta komb postav atd atd a je to hodne ale opravdu hhhhooooodddddnnnneeee tezke..... dostal jsem se asi do 5.kola max problem je jenom ten ze se mi to nepovedlo rozjet anglicky....a lustit nejakou japonstinu jako ne.... :-D doporucuji
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

na co emulovat PS 2 ?:) nejlepsi bojovky sou stary klasiky jako Samurai Shodown bo Street Fighter:) ...SNES bo Kawaks emulator to jisti a da se to hrat takhle i po siti..nic neni lepsi nez si davat po narocnym dni v praci s kamosem na cumes v SS 4 :)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
swamp69
Začátečník
Začátečník

pc

Příspěvek od swamp69 »

Eandril a tie hry co spominas idu na tych emulatoroch co si spominal?:)
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

jj vetsinu her sme hrali s kamosem pres Kawaks+hamachi...sice to ce si s tim trochu pohrat ale pak to beha dost obstojne:)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
PavelD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PavelD »

dobra bojovka na pc je last bronx :-D :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Náhodou jsem narazil na seznam titulů běžících na U3 enginu a mé oko si nemohlo nevšimnout jednoho jména - Mortal Kombat 8 (chystaný na PC, Xbox 360 i PS3).
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No to je taky můj sen,kdysi mě tyto hry bavily,na Atari 800xl jsem hrál ninju,procházely se místnosti až se vystoupalo až nahoru,daly se házet shurikeny,s bratrancem jsme se u toho strašně vyblbli.Dnes bych si takovou hru představoval např.s grafikou Chaos Theory,ninja,zasazeno do Japonska 16.-17.století,dobrej příběh,žádný střílení,pouze bojová umění,žádný příšery,nicméně myslím,že něco podobnýho se na nás valí v podobě Assassins Creed...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
kajlik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajlik »

nevim jestli tu už zaznělo Guilty Gear X .. jestli ne, tak ho můžu vřele doporučit :thumbsup:
A wiseguy once said: "Arguing on the internet is like running in the Special Olympics .. even if you win, you are still RETARDED!!!"
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“