Myslel bych si, že prostě počítač nezvládá zpracovávat takové množství dat (i když se mi to vzhledem k mé sestavě moc nezdá), ale podobné problémy jsou i když přehrávám obvyčejnou mp3 ve Windows Media Playeru. V lepším případě jen WMP využívá 50-60% procesoru a nějakých 500 mb RAM, v horším se i mp3ka zasekává. Přeinstalovat PC jsem zkoušel, dělá to i s čistou instalací. Netuší někdo co s tím?
Zasekávání zvuku a nadměrné vytížení procesoru
Moderátor: CageJ
- Jakub24
- Začátečník

Zasekávání zvuku a nadměrné vytížení procesoru
Poslední dobou jsem začal mít velice zvláštní problémy s mým PC. Mám teď rozdělaný projekt v Adobe Audition, tři stopy se sample rate 96000 Hz, bitová hloubka 32, na nich je aplikováno pár nenáročných real-time efektů. Ze začátku práce na projektu bylo vše ok, ale pak se Audition při přehrávání projektu začal neuvěřitelným způsobem zasekávat. Prostě když kliknu na tlačítko "Play" PC se asi na 20 vteřin zasekne, pak přehraje asi vteřinový úsek, na vteřinu se zasekne, znovu přehraje vteřinový úsek atd... Každopádně se teď s programem nedá vůbec pracovat.
Myslel bych si, že prostě počítač nezvládá zpracovávat takové množství dat (i když se mi to vzhledem k mé sestavě moc nezdá), ale podobné problémy jsou i když přehrávám obvyčejnou mp3 ve Windows Media Playeru. V lepším případě jen WMP využívá 50-60% procesoru a nějakých 500 mb RAM, v horším se i mp3ka zasekává. Přeinstalovat PC jsem zkoušel, dělá to i s čistou instalací. Netuší někdo co s tím?