Zrcadlové převrácení videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Driver 350
Nováček
Nováček

Zrcadlové převrácení videa

Příspěvek od Driver 350 »

Ahoj.
Potřebuji zrcadlově převrátit celý video soubor (konkrétně v avi). Mám Pinnacle Studio 10.7 a chci se se optat, jestli to tento program umí, nebo ne a kdyžtak který. Já vlastně nevím jak se této funkci správně říká... Této funkci jsem si v Pinnaclu nevšiml, což neznamená, že to neumí :-)
Moc děkuji.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Konkrétně avi může být hodně formátů! Pořád to tu říkáme dokola, avi je kontajner avi může byt DivX , Xvid atd...
Umi to VirtualdubMod, Pinnacle asi taky, ale určitě Vegas. Záleží taky právě na formátu jestli ho ten či onen soft umí zpracovat...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Driver 350
Nováček
Nováček

Jo jo, to už jsem pochytil, že pod avi se skrývá více možností, jak jím bylo dosaženo (DivX....).
Nevíš jak se této funkci říká? Já nevim co vlastně hledám, "převracení" se to nazývat nebude, ani jsem nenarazil na slovo "mirror".
Za VirtualdubMod díky, už se na to vrhám.
Driver 350
Nováček
Nováček

Dzin píše:Konkrétně avi může být hodně formátů! Pořád to tu říkáme dokola, avi je kontajner avi může byt DivX , Xvid atd...
Umi to VirtualdubMod, Pinnacle asi taky, ale určitě Vegas. Záleží taky právě na formátu jestli ho ten či onen soft umí zpracovat...
DÍKY :D :D
Ve VirtualdubModu se zadařilo 8) . Byl to filtr "horizontal flip", takže v Pinnaclu musim koukat po tomhle....že mě nenapadlo podívat se do filtrů
Tohle je rada nad zlato!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Driver 350 píše:
Dzin píše:Konkrétně avi může být hodně formátů! Pořád to tu říkáme dokola, avi je kontajner avi může byt DivX , Xvid atd...
DÍKY :D :D
Ve VirtualdubModu se zadařilo 8) . Byl to filtr "horizontal flip", takže v Pinnaclu musim koukat po tomhle....že mě nenapadlo podívat se do filtrů
Tohle je rada nad zlato!
jj na tyhle jednoduchý ukony je VirtualDubMod nedostižnej :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Tyhle jednoduché záležitosti se dají udělat real time při přehrávání přímo v ffd show filtru.Funkce offset&flip,pak zatrhneš mirror a máš.Není potřeba video rekomprimovat,nebo jinak upravovat.
Driver 350
Nováček
Nováček

NobodyLovesMe píše:Tyhle jednoduché záležitosti se dají udělat real time při přehrávání přímo v ffd show filtru.Funkce offset&flip,pak zatrhneš mirror a máš.Není potřeba video rekomprimovat,nebo jinak upravovat.
To by mi nepomohlo, protože to potřebuji mít převrácené navždy. Je to video z takové malé kamerky, která "v leže" nahrává přes zrcátko a výsledkem je zrcadlově horizontálně převrácený obraz
ffdshow znám pár dní, doposavaď používám Codec pack all-in-one a nikdy jsem neměl problém. Přesto bych rád fddshow zkusil, teď jen odinstalovat stávající codec pack, letmo jsem zahlédl, že se musí v nouzovém režimu, ale nemůžu to znovu najít...
Narazil jsem na tyto kodeky http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=41 - co si o nich myslíte?
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

pls kde sa da toto spravit vo vegase? ja som nasiel len ze prevrati polku obrazu alebo tak ale cely obraz som nikde nenasiel... :oops:

//edit Wilik - promaz OT + upozorneni pro Nobodyho, ze dalsi takove bude za postih.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“