Problém se skenováním
- lukinpark
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém se skenováním
Mám dotaz ohledně skenu na multi tiskárně. Koupil jsem si novou multi. tiskárnu HP C3180, tisknou jde, kopírovat taky, ale když si chci naskenovat obrázek do PC tak to nejde... Asi 10x jsem přeinstaloval Software, HP mi na mé otázky neodpovídá... nevíteco bych měl ještě zkusit???
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se skenováním
Jaký OS? Zkoušel si jine drivery? Zkus tiskarnu v jinem PC jestli neni vadná..lukinpark píše:Mám dotaz ohledně skenu na multi tiskárně. Koupil jsem si novou multi. tiskárnu HP C3180, tisknou jde, kopírovat taky, ale když si chci naskenovat obrázek do PC tak to nejde... Asi 10x jsem přeinstaloval Software, HP mi na mé otázky neodpovídá... nevíteco bych měl ještě zkusit???
- lukinpark
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se skenováním
OS win XP Home, Drivery jsem instaloval hodněkrát podle návodu i podle sebe, ale s tím zkušením u někoho jiného mě to taky napadloDzin píše:Jaký OS? Zkoušel si jine drivery? Zkus tiskarnu v jinem PC jestli neni vadná..lukinpark píše:Mám dotaz ohledně skenu na multi tiskárně. Koupil jsem si novou multi. tiskárnu HP C3180, tisknou jde, kopírovat taky, ale když si chci naskenovat obrázek do PC tak to nejde... Asi 10x jsem přeinstaloval Software, HP mi na mé otázky neodpovídá... nevíteco bych měl ještě zkusit???