Problém se skenováním

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
lukinpark
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém se skenováním

Příspěvek od lukinpark »

Mám dotaz ohledně skenu na multi tiskárně. Koupil jsem si novou multi. tiskárnu HP C3180, tisknou jde, kopírovat taky, ale když si chci naskenovat obrázek do PC tak to nejde... Asi 10x jsem přeinstaloval Software, HP mi na mé otázky neodpovídá... nevíteco bych měl ještě zkusit???
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se skenováním

Příspěvek od Dzin »

lukinpark píše:Mám dotaz ohledně skenu na multi tiskárně. Koupil jsem si novou multi. tiskárnu HP C3180, tisknou jde, kopírovat taky, ale když si chci naskenovat obrázek do PC tak to nejde... Asi 10x jsem přeinstaloval Software, HP mi na mé otázky neodpovídá... nevíteco bych měl ještě zkusit???
Jaký OS? Zkoušel si jine drivery? Zkus tiskarnu v jinem PC jestli neni vadná..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
lukinpark
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se skenováním

Příspěvek od lukinpark »

Dzin píše:
lukinpark píše:Mám dotaz ohledně skenu na multi tiskárně. Koupil jsem si novou multi. tiskárnu HP C3180, tisknou jde, kopírovat taky, ale když si chci naskenovat obrázek do PC tak to nejde... Asi 10x jsem přeinstaloval Software, HP mi na mé otázky neodpovídá... nevíteco bych měl ještě zkusit???
Jaký OS? Zkoušel si jine drivery? Zkus tiskarnu v jinem PC jestli neni vadná..
OS win XP Home, Drivery jsem instaloval hodněkrát podle návodu i podle sebe, ale s tím zkušením u někoho jiného mě to taky napadlo
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“