Opera, FF, IE6 vs libimseti.cz

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
danny1691
Začátečník
Začátečník

Opera, FF, IE6 vs libimseti.cz

Příspěvek od danny1691 »

Zdravím,

narazil jsem na problém se s libimseti.cz Stránka se zobrazí bez obrázků ve všech třech prohlížečích. A to takto- http://img68.imageshack.us/img68/1046/lbsozw6.jpg
Jakékoliv jiné stránky jedou v pohodě.
Zkusil jsem reinstal, jiné prohlížeče a problém trvá.
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

zatím zabral anonymizér....
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Mě to přes FF 2.0.8 jede normálka
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

no myslím si, že moje IP byla asi nějak blokována. Kupodivu teď už LBS běží na mém PC bez problému. Ačkoliv jsem psal tamějším adminům, žádné vyjádření mě nebylo zasláno. No ale stránka se načítá tak jak by měla...
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

mě se tohle stává když je přetížen server, na který chci jít, nebo když mám zpomalené připojení.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Jj, při pomalý rychlosti netu se to občas taky objeví (všude).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
kybrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kybrex »

Takhle web vypadá, když mu vypneš styly. Mě se už taky stalo, že mi od serveru nedošly CSS a musel jsem reloadnout, ale je divný, že ti to nešlo delší dobu.

CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250

NOTEBOOK:
Hewlett Packard 550 :: CPU: C2D T5270 @1,4GHz L2 Cache 2MB, FSB 800MHz, RAM: 2+2 GB DDR2 667 MHz, Chipset: Intel GME965, HDD: 160 GB 5400 RPM Serial ATA, DVD±RW, Komunikace: Modem 56 Kbit/s, 10/100 Mbit/s LAN Ethernet Controller, Wireless LAN 802.11a/b/g, BlueTooth
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

zvláštní problém je zpět a to u alza.cz a vltava.cz
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

danny1691 píše:zvláštní problém je zpět a to u alza.cz a vltava.cz
A ten reload nepomuze? Co vymazat cache prohlizece?
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

kybrex píše:Takhle web vypadá, když mu vypneš styly. Mě se už taky stalo, že mi od serveru nedošly CSS a musel jsem reloadnout, ale je divný, že ti to nešlo delší dobu.
Pravda, delsi dobu to nemuselo jit, pokud ma nastaveno, ze prohlizec pouziva cache k zobrazeni stranky.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“