a cena je takřka přesně 6.000,-, tedy vidím to ná krásnou cenu 5.999,- za 512MB model, a to vůbec není špatný kup (když o HD2900Pro s cenou 6.100,- se říkalo, jaká úžasná příležitost to je, přijít k výkonné kartě).
Hmm tak kartu za 6 litrů s výkonem GTX to je masakr, jen tomu stejně nějako nevěřím a ta dostupnost bude určitě naprd. Jsem si nedávno objednal 8800 GTS 320 MB grafickou kartu, výrobce prakticky jakýkoliv a čekal jsem přes 3 týdny. Podle mě tato grafická karta není nic speciálního a měla by ji mít každý skladem, ale co jsem se ptal ve firmách tak ji nikdo zrovna neměl a dostupnost byla klidně i měsíc a dýl.
Asus P5E-Q, Core 2 Q9650 (3GHz), Grafika Gigabyte ATI-5850, 2x 2GB RAM DDR2, HDD SATA 120 GB SSD + 1TB HDD, zdroj Enermax 550W atd.
katzz píše:Hmm tak kartu za 6 litrů s výkonem GTX to je masakr, jen tomu stejně nějako nevěřím a ta dostupnost bude určitě naprd. Jsem si nedávno objednal 8800 GTS 320 MB grafickou kartu, výrobce prakticky jakýkoliv a čekal jsem přes 3 týdny. Podle mě tato grafická karta není nic speciálního a měla by ji mít každý skladem, ale co jsem se ptal ve firmách tak ji nikdo zrovna neměl a dostupnost byla klidně i měsíc a dýl.
protoze 8800GTS 320MB se prestala vyrabet...
8800GT je naprosta REALITA, at se ti to libi nebo ne. A dostupnost bude dobra, toho se nebojim...
Mimochodem, z oné 19ti stránkové recenze jste mohli vyčíst, že v nejnovějších hrách už dochází dech i 8800GTX. Tohle je prostě typický mainstream, nejnovější hry na full ve vysokých rozlišeních nerozchodí.
Což ale nemění nic na tom, že v současných (rozuměj staré nebo nedávno vydané) hrách podává velmi obstojné výsledky a takový Bioshock či Crysis na tom podle mě rozjedeš .
S nástupem 8800GT nemá smysl koupě 8800GTX - asi příjde nový, absolutní high-end, otázka je, jestli to bude single-gpu karta (myslím si, že single-gpu karty už skončily).
Adisisis píše:nevim jestli bude mít cenu přecházet z 8800GTS 320MB taktované na 630/1870 na 8800GT 512MB co jsem viděl v testech tak už moji drahe dochazi dech
Haha mi čteš myšlenky, jsem si koupil před pár dny 8800GTS 320 a ani jsem si pořádně nestačil na ni zahrát a už vím, že by to chtělo novou kartu, sakra sakra sakra, já myslel, že mi bude stačit aspoň na tři měsíce
No jo jak člověk koupí nové PC tak je během dvou - tří měsíců překonané a za stejné peníze se dá koupit celkem o dost lepší komp.
Asus P5E-Q, Core 2 Q9650 (3GHz), Grafika Gigabyte ATI-5850, 2x 2GB RAM DDR2, HDD SATA 120 GB SSD + 1TB HDD, zdroj Enermax 550W atd.
Onecar píše:Nemyslím si, že bylo moudré tyto karty kupovat, když za pár dní má vyjít 8800GT a dva týdny po ní karta na jádře RV670
Tak jestli vyjde za pár dní a nebude problém ji ihned po vydání sehnat tak ji koupím do tátového nového PC (spolu s deskou od Asusu s čipem X38) a pak obojí prohodím s komponentama co mám já v kompu (chci mít RAID 0 a to deska Asus P5K nepodporuje).
Už se těším na nějaký officiální testy, tohle klidně můžou být fake a my tu třeba slintáme nad něčím co má výkon jako 8800 320MB, jen za lepší cenu
Onecar píše:Nemyslím si, že bylo moudré tyto karty kupovat, když za pár dní má vyjít 8800GT a dva týdny po ní karta na jádře RV670
Ted uz urcite to smysl nema,ale pokud nekdo ma koupenou nejaky cas 8800gts, tak dle meho soudu ani toto nema smysl menit kvuli "par" fps. Je to zbytecne, to by clovek mohl upgradovat vsechny komponnety cely rok a porad dokola.
8800gt bude 100pro dostupna,jen opravdu me zajima jei skutecna cena. Odhaduju 5900-6900Kc. Bude dusledek ze klesne konecne cena i 8600gts??Pokud by klesla treba na 3800, uz by to byla taky karta na uvahu ...
S high-endem pomoci slepencu, zvlast u Nvidie zatim spis pochybuju :-/, o nejake idelani funkcnosti za rozumny peniz /10-14 000kc/
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Ted uz urcite to smysl nema,ale pokud nekdo ma koupenou nejaky cas 8800gts, tak dle meho soudu ani toto nema smysl menit kvuli "par" fps. Je to zbytecne, to by clovek mohl upgradovat vsechny komponnety cely rok a porad dokola.
8800gt bude 100pro dostupna,jen opravdu me zajima jei skutecna cena. Odhaduju 5900-6900Kc. Bude dusledek ze klesne konecne cena i 8600gts??Pokud by klesla treba na 3800, uz by to byla taky karta na uvahu ...
S high-endem pomoci slepencu, zvlast u Nvidie zatim spis pochybuju :-/, o nejake idelani funkcnosti za rozumny peniz /10-14 000kc/
no myslim že spiš pude z kola ven doprodají a bude konec zajimaly by mě naklady na vyrobu
Btw kdy vůbec má tato karta vyjít? Jestli to tady je někde již napsáno tak se omlouvám, ale přehlídnul jsem to. Jo a kdy mají vyjít grafické karty řady 9xxx čet jsem, že někdy kolem vánoc. Nevyplatí se spíš čekat na novou řadu (já vím když člověk bude pořád čekat, tak se stejně nedočká ).
flanker píše:
Ted uz urcite to smysl nema,ale pokud nekdo ma koupenou nejaky cas 8800gts, tak dle meho soudu ani toto nema smysl menit kvuli "par" fps.
Jenze GT je vyrazne rychlejsi nez GTS s 320MB.Smysl to ma rozhodne pokud starou gts dobre proda...
flanker píše:
Bude dusledek ze klesne konecne cena i 8600gts??Pokud by klesla treba na 3800, uz by to byla taky karta na uvahu ...
I GTS za 3800 myslim vubec nikoho nezajima kdyz si muze koupit 8600GT za 2,5 nebo 2600XT za 2,5
Pavel.P. píše:
Nemůžu si pomoct, ale pořád se mně nezdá ten výkon za ty peníze... jediné vysvětlení je to, že nVidia už má dost nahrabané...
Bohuzel ma Sla pod cenu a je ji to fuck.Ale 55nm(rv670) proces nabizi prostor pro snizeni ceny cili bych se toho nebal.Ceny spadnou a urcite vyjde nejaka 8800GS a 3850GTO
katzz píše:Hmm tak kartu za 6 litrů s výkonem GTX to je masakr, jen tomu stejně nějako nevěřím a ta dostupnost bude určitě naprd. Jsem si nedávno objednal 8800 GTS 320 MB grafickou kartu, výrobce prakticky jakýkoliv a čekal jsem přes 3 týdny. Podle mě tato grafická karta není nic speciálního a měla by ji mít každý skladem, ale co jsem se ptal ve firmách tak ji nikdo zrovna neměl a dostupnost byla klidně i měsíc a dýl.
Tak s tim vykonem stejnym jak 8800GTX bych se s tebou hadal, protoze takovy opravdu neni.Vykon je tam jak rikali, mezi 8800GTS a 8800GTX, ale ze by mel stejny tak zase ne.Viz testy
Xanderr píše:
Tak s tim vykonem stejnym jak 8800GTX bych se s tebou hadal, protoze takovy opravdu neni.Vykon je tam jak rikali, mezi 8800GTS a 8800GTX, ale ze by mel stejny tak zase ne.Viz testy
no možná popřetaktu by to mohlo byt maso jo a moc se omlouvám za tu nabídku
Tak to muzes potaktovat i GTX a zase si s vykonem uplne nekde jinde.Takze bych ji vykonem radil mezi ne, jak jsem jiz psal