PC jakysi me nechce pustit zadnou hru.(Asi me neco odeslo)

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
solda1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PC jakysi me nechce pustit zadnou hru.(Asi me neco odeslo)

Příspěvek od solda1 »

Ahoj lidi,ted jsem totalne s prominutim v prdeli, nevim kam to mam dat,tak to davam sem,ale jsem fakt zoufalej,proste cistil sem si pocitac, od prachu, zapnu a najedu do win a sek, okej preinstaluju windowsi a jedu si, pri spusteni win me to pise A:drive error

Ale pusti me to do winu tedky po preinstalovani, nainstaluju si vsechno a pak zkusim spustit hru a proste me to cele spadne do winu a vypsalo me to toto :
http://img6.imgup.eu/dpc.JPG

Neco me asi odeslo co?

Moje PC sestava

http://img7.imgup.eu/PC.JPG

Prosim moc o pomoc,jsem z toho zoufalej, jsem bez PC a na nove nemam penize,doufam,ze to pude nejak zkutit,dekuji moc za pomoc :( :( :(
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Zkus projet paměti Memtestem, protože podle prvního screenu to vypadá na paměť. A při čištění jsi ho i rozebral? Jestli ano tak zkus vyčistit slot pro paměť.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Já bych vyčistil a profoukal všechny konektory (grafárnu, paměti, IDE konektory...).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

napiš přesně co si dělal a jak...

zkus dotlačit RAMky a hodit nastavit BIOS jestli se neresetl
solda1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od solda1 »

Godzzila píše:napiš přesně co si dělal a jak...

zkus dotlačit RAMky a hodit nastavit BIOS jestli se neresetl
Prave sem nedelal nic..fakt nic, zapl jsem PC a jak najel win seklo se to.Tak rikam mam to v p......cele preistaluju pak me to psalo jak najizdel PC

A:error drive

Dale bych potreboval vedet jak ten memtest bezi dlouho,cekal sem 100% ale slo to pres 200% a ja nemel cas a jakou verzy memtestu, to je jedno ze ? Mam otestovat ty ramky pojednom nebo dohromady kdyz mam jinou kazdou... ?
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

Hele zapoj si vsechny kabely v pc znova muze to byt trapnym kabelem.
solda1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od solda1 »

xmen2 píše:Hele zapoj si vsechny kabely v pc znova muze to byt trapnym kabelem.
jj asi to bylo...Jinak me odesla asi deska,proste se spalila no :( kondenzator,proste je to v ...dekuji vsem moc za rady,diky fakt moc za ochotu,je to skvele forko, a ja pudu nejspis do new pc :) GL prosim lock :(
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“