Zdravím!
Koupil jsem si dnes ve Zlaté edici tyto dvě hry (Serious sam 1,2-CZ), které jsem měl moc rád. Ale jaké bylo moje překvapení, když jsem ( pod XPéčkama) nainstaloval jedničku a když jsem ji chtěl spustit, tak ani ťuk. Zkusil jsem dvojku. Ta se rozjede, ale je to strašně trhané a téměř nereaguje na myš. Zkoušel jsem nastavit různý rozlišení a efekty, ale nic. Přitom mám všechny ovladače supr aktualizovaný a chodí mi naprosto skvěle všechny ostatní hry (MOH Pacific,Airborne, F.E.A.R., NFS Carbon atd.).
Mohl by mi prosím někdo poradit, kde by mohl být problém? 3DMark06....6200 bodů. Sestava v podpisu.
Díky moc!
//Thellwin - upraven název threadu
Serious Sam 1 a 2 - nerozjede se, trhání
Moderátor: Baneshee
- fanynek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- barco
- Středně pokročilý

- fanynek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- fanynek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Osobně vím že tyto hry běží na Windows XP naprosto bez problémů a to i v základní verzi, viděl bych to na ovladače grafické karty nebo ten DC CPU.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- fanynek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Myslíš, že Dual Core by dělalo problémy? A neexistuje možnost jedno jádro jakože "vypnout"?
EDIT
Tak jsem teď zkusil nainstalovat obě hry pod Win VISTA a světe div se: obě šlapou, jak hodinky. Super zážitek. Takže asi se nějak nesnesou s verzí Catalystů na mých XPéčkách. Ale ani je nebudu přeinstalovávat. Zahraju si to na Vistách a bude pokoj. No ne? Jinak díky.
//Thellwin - sloučen dvojpost
EDIT
Tak jsem teď zkusil nainstalovat obě hry pod Win VISTA a světe div se: obě šlapou, jak hodinky. Super zážitek. Takže asi se nějak nesnesou s verzí Catalystů na mých XPéčkách. Ale ani je nebudu přeinstalovávat. Zahraju si to na Vistách a bude pokoj. No ne? Jinak díky.
//Thellwin - sloučen dvojpost