Serious Sam 1 a 2 - nerozjede se, trhání

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
fanynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Serious Sam 1 a 2 - nerozjede se, trhání

Příspěvek od fanynek »

Zdravím!
Koupil jsem si dnes ve Zlaté edici tyto dvě hry (Serious sam 1,2-CZ), které jsem měl moc rád. Ale jaké bylo moje překvapení, když jsem ( pod XPéčkama) nainstaloval jedničku a když jsem ji chtěl spustit, tak ani ťuk. Zkusil jsem dvojku. Ta se rozjede, ale je to strašně trhané a téměř nereaguje na myš. Zkoušel jsem nastavit různý rozlišení a efekty, ale nic. Přitom mám všechny ovladače supr aktualizovaný a chodí mi naprosto skvěle všechny ostatní hry (MOH Pacific,Airborne, F.E.A.R., NFS Carbon atd.).
Mohl by mi prosím někdo poradit, kde by mohl být problém? 3DMark06....6200 bodů. Sestava v podpisu.
Díky moc!

//Thellwin - upraven název threadu
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Pravdepodobne nejaký konflikt s ovládačmi, vyskúšal by som rôzne verzie Catalystov :wink:
.
fanynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanynek »

No, mám tam teď nějaký 7.8 či co. Tak že bych tam zkusil šoupnout ty co byly ke kartě( 6.8 )? Po pravdě, nechce se mi do toho zbytečně hrabat, když "všechno" funguje. Ale zdá se mi to nějaký podezřelý. Že by ta hra měla alergii na nejnovější ovladače? Nemůže být problém s kompatibilitou s OS? Ď.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nemůže být problém s DC CPU ? Ale asi ne. Můžeš zkusit ty starší drivery ...
Goldnoob team proud member!
fanynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanynek »

A co takhle nějaký patche do těch her? Nepomohly by?
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Osobně vím že tyto hry běží na Windows XP naprosto bez problémů a to i v základní verzi, viděl bych to na ovladače grafické karty nebo ten DC CPU.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
fanynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanynek »

Myslíš, že Dual Core by dělalo problémy? A neexistuje možnost jedno jádro jakože "vypnout"?

EDIT

Tak jsem teď zkusil nainstalovat obě hry pod Win VISTA a světe div se: obě šlapou, jak hodinky. Super zážitek. Takže asi se nějak nesnesou s verzí Catalystů na mých XPéčkách. Ale ani je nebudu přeinstalovávat. Zahraju si to na Vistách a bude pokoj. No ne? Jinak díky.

//Thellwin - sloučen dvojpost
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“