Prohlížeč PLT

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
d.a.a.n
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Prohlížeč PLT

Příspěvek od d.a.a.n »

Zdravím potřeboval bych nějaký novější program na prohlížení souborů s příponou PLT (plotovaci soubor z cadu). Máte někdo nějaké tipy? Předem dík
Můj první výtvor www.lipovsky.kvalitne.cz
Můj druhý výtvor www.sadrokartony.tym.cz
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

d.a.a.n
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od d.a.a.n »

Dobrý no to jsem taky prohlizel a docela dlouho. Ja myslel mozna nejake osobni zkusenosti. Popripade nejaky levny nebo nejlepe zdarma prohlizec. Potrebuju aby zvládal i nové plotry treba od HP. Odkaz do vyhledavace mi opravdu nepomuze :(
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marian_m »

Záleží od toho v akom tlačovom jazyku je dané plt-čko (HPGL2, HP RTL, PS, PCL6). V minulosti som v práci používal na HPGL súbory ViewCompanion teraz používam český Splot, na postscripty napr. GhostScript.
Acer TravelMate 7730G / 17" WXGA+ / Core 2 Duo P8700 2.53GHz / NVidia GeForce CUDA 9600M-GT 512MB / 2x2048MB DDR2 / 500GB 5400rpm 2,5'' SATA + 160GB 7200rpm 2,5'' SATA / DVD Super Multi / 802.11a/b/g / 0.3DV CrystalEye / BT / Vista Business sp2
d.a.a.n
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od d.a.a.n »

No jde o to ze do ted tam pouzivali plot view, ktere tehdy dostaly k nejakemu plotru. Ted tam maji novy plotr od HP, ktery pouziva HPGL2 a v tomhle 6 roku starem programu se to nezobrazuje. Dik za radu, zkusim pohledat ten ViewCompanion i ten Splot. Diky
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“