-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Butch
- Středně pokročilý

Nekdo nejake blizi info kdy cca vyjde patch 2.3?
Je potvrzene ze pujde prenest do nove sezony 75000 honor bodu?
Sice nemam ani desetinu, jen me to zajima kdyz ted bude ten AV vikend.
Taky by mel zajimalo za kolik honoru bude jeden dil Arena1 veci..napadlo me ze kdyz rukavice ted stojej 978 arena bodu, ze budou za 9780 honoru.
Ale asi ne, podle me to bude o dost vice.
Taky by mel zajimalo za kolik honoru bude jeden dil Arena1 veci..napadlo me ze kdyz rukavice ted stojej 978 arena bodu, ze budou za 9780 honoru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kolem 15k za kus prumerne takze vice mene stejne jak ted ten modry hwButch píše:Nekdo nejake blizi info kdy cca vyjde patch 2.3?
jinak pokud vim toho honoru snad pujde 100k
- Butch
- Středně pokročilý

Fakt? Jinak co jsem slysel za rating bude potreba jen na Shouldery a zbran a do nove sezony pujde prenest maximalne 3500 arena bodu.LOVIT píše: jinak pokud vim toho honoru snad pujde 100k
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- -- DiL --
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...co se tyce zmen s prichodem 2.3, good informations jsou zde - http://www.blackdivision.org/...
...jinak S1 set bude skutecne za honory (cena priblizne stejna, jako za soucasny HW set), coz se udajne bude tykat i S1 weapons...
...jen jsem jeste nikde nenasel info o release-datu...
...a na zaver bych si dovolil jeden maly emocionalni vylev - Retri pala FOREVER!!!
...
EDIT - koupe S3 shoulders a weapons bude skutecne limitovana nejen arena body, ale i ratingem (nicmene nemam potvrzeno, ze se to tyka vsech S3 weapons)
...jinak S1 set bude skutecne za honory (cena priblizne stejna, jako za soucasny HW set), coz se udajne bude tykat i S1 weapons...
...jen jsem jeste nikde nenasel info o release-datu...
...a na zaver bych si dovolil jeden maly emocionalni vylev - Retri pala FOREVER!!!
EDIT - koupe S3 shoulders a weapons bude skutecne limitovana nejen arena body, ale i ratingem (nicmene nemam potvrzeno, ze se to tyka vsech S3 weapons)
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tom01
- Mírně pokročilý

- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno fajn po trech mesicich si pustim wowko a furt pada (klasika error 132). Predtim jsem s tim moc nemel problem ale ted je to nehratelny padne to vzdy tak do 15 minut.... newim jestly to muze bejt vistama nebo grafikou
nemel nekdo stejnej problem ?
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- -- DiL --
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...a co se tyce vzhledu ostatnich PC - jsou normalne vykresleny, nebo je to zobrazi obcas "nahy" ci bez-jmena a guildy?...shanker píše:mno fajn po trech mesicich si pustim wowko a furt pada (klasika error 132)..
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
- Butch
- Středně pokročilý

Tohle se mi stalo behem podlenich 14 dnu 2xshanker píše:mno fajn po trech mesicich si pustim wowko a furt pada (klasika error 132).
je to to okno jak je moznost odelsat chybove hlaseni na Blizz ne?
Premyslel jsem co mam jinak a maximalne nove Catalisty a pak jeste byl patch 2.2.3
Myslim ze se to stalo kdyz jsem si pustil tv tuner, takze mozna ovladace.
Hraju wowko normalne v okne a TV tuner taky v okne. Nikdy to nezlobilo, ale podezrivam ze za tech poslednich 14dnu to prave kvuli tomuhle spadlo.
Kazdopadne se mi nestava jako tobe, ze by to padalo tak casto.
- Vodnik
- Začátečník

-
Jo stává se mi to od posledního patche pořád, přeinstaloval jsem celé WoW, aktualizoval ovladače úplně všeho, otestoval paměť, vyházel addony, cache, WTF, ... Je to nějaký problém v síťové komunikaci, mohlo by pomoct nastavit následující:shanker píše:mno fajn po trech mesicich si pustim wowko a furt pada (klasika error 132). Predtim jsem s tim moc nemel problem ale ted je to nehratelny padne to vzdy tak do 15 minut.... newim jestly to muze bejt vistama nebo grafikounemel nekdo stejnej problem ?
1. Open the Registry (start, run, type in "regedit"
navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters.
2. Add a new DWORD (edit, add, DWORD) value named DisableTaskOffload and set it to 1.
3.Restart
Mě to pomohlo do té míry, že na error 132 to spadne až při odlogování, jinak to jde
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Od posledního patche se mě stalo cca 5x, vždy když sem zapnuté něco s WoWkem - Power DvD, Catia, Autocad, net...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Butch
- Středně pokročilý

Me se to deje s power cinemou(tv tunerem), jak uz jsem psal.
Tak snad to opravej
Tak snad to opravej
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dik za rady ale mam tu este jednu perlicku pada mi to jen v outlandu
nechapu to co na tom mohly este vic podelat.....
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno resili to takhleHarry® píše:Mě se to stalo taky párkrát, hlavně ve WC a jednou v RFD nebo RFK (teď nevím přesně). Zvukovku mám Creative Sound BLaster Live! 5.1 Digital a repro Genius(stereo). Co s tím dělat nevím, časem to přestalo. Dělalo to i jiným lidem, ale jak to řešili netuším.
Kód: Vybrat vše
1 . You have to go into your registry ( in win xp you click Start, click Run, type regedit)
2. You go to : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\
CreativeTech\Emu10kx\DriverSettings\Wave\Pin#00000002
3. Set Turbo to 0 instead of 1. OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
I'm a little paladin, short and stout. Here's my hammer, here's my mount. When there's trouble i scream and shout. Cast my bubble and heartstone out!-- DiL -- píše: ...a na zaver bych si dovolil jeden maly emocionalni vylev - Retri pala FOREVER!!!...
btw : neodolal jsem a taky uz hraju na ofu..
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Frostys
- Začátečník

-
Co že ti najednou nevyhovovala ta podle tebe domácí atmosféra free serveru, kde se všichni znají a jsou kamarádi?filletzz píše:I'm a little paladin, short and stout. Here's my hammer, here's my mount. When there's trouble i scream and shout. Cast my bubble and heartstone out!-- DiL -- píše: ...a na zaver bych si dovolil jeden maly emocionalni vylev - Retri pala FOREVER!!!...
![]()
btw : neodolal jsem a taky uz hraju na ofu..
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
heh neni to ani tak davno co jsi napsalfilletzz píše:btw : neodolal jsem a taky uz hraju na ofu.. Smile
filletzz píše:no jenze spousta lidi na ofiku ma takovy nutkani hrat co to jde, kdyz uz za to platej...
jo hraju tam protoze je to zadarmo... ale me to na vyradeni staci... je mi fuk ze tam nejede vsechno jak ma, obcas to laguje a pada, zahraju si tam jako tak, pokecam s kamosema, zajdu nejakej dung/raid nebo jdu pobijet hordu...
ofik mi nic navic nenabidne... jen to je lip podany, jede to jak ma a je to bez lagu, ale ten "luxus" mi za 400/mesic nestoji...