Orange Box
Moderátor: Baneshee
- junglist
- Začátečník

hmm no tak to ti taha celou hru z netu. to co to tahalo u me vypadalo jinak. Nebylo to v okne se steam gamesama. Jak jsi postupoval? Ja dal DVD do mechaniky, tak jsem dal instal, automaticky se spustil steam a chtelo to po me cdkey kterej jsem zadal a pak uz to jelo samo. Stahlo to neco, ale nebylo to v tomhle okne, ale jen takovej ten radek. A btw u ty polsky verze se da nejak nastavit jazyk? Ja u ty CZ nic takovyho nemam. Mam tam proste jen klasicky na vyber instal, uninstal atd..
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- junglist
- Začátečník

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- junglist
- Začátečník

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo tohle,ale skoci mi instalace sreamu kdyz dal istalovat orange box
Edit: Tak stream ikdyz jsem dal instalovat polski se instalnul engl a uz uspesne instaluju
Edit: Tak stream ikdyz jsem dal instalovat polski se instalnul engl a uz uspesne instaluju
Naposledy upravil(a) Red Devil dne stř 24. říj 2007, 21:20, celkem upraveno 1 x.
- junglist
- Začátečník

no ja mel nainstalovanej steam uz driv, takze po kliknuti na instal mi rovnou naskocil login do steamu. A po tom co jsem se pri ty instalaci prihlasil, tak to po me hned chtelo ten cdkey. Musis na to nejak takhle
Jelikoz uz jsi si ty hry registroval ve steamu, tak uz to ten klic chtit nejspis nebude, ale ta instalace by mela normalne z DVD jet..
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- junglist
- Začátečník

tak ja nevim no.. zkus si jeste procist forum na megahrach co je u ty polsky verze. Tam pisou ze muzes Aktivovat produkt na steamu a stejne instalovat z DVD. Ale s tim zadny zkusenosti nemam. No a nebo nech nainstalovat polskej steam, jesltli to ho to furt nuti, pak by se to mohlo nainstalovat OK a pak si zmenis jazyk na EN. A jeste me napada druha moznost a to zmenit jazyk ve steamu co mas ted nainstalovanej na polstinu a treba ti to pak nebude pri instalaci nutit polskej steam..
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- junglist
- Začátečník

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Red Devil: a je to Steam, ty pises Stream
. Stream je neco jinyho.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: