Logitech G51

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Logitech G51

Příspěvek od reifik »

Zdravím,koupit Logitech G-51,nebo raději Logitech Z-5500 Digital THX,zhruba jednou tak drahé.
ZK mám Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 ZS
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Logitech G51 bych nekoupil.Přijde mi to jako hodně předražená designovka.Malý subwoofer,2 malé měniče v satelitech.To bych spíš zkusil sehnat někde z druhé ruky Z-5400,pokud ne,na hry klidně nějaké Geniusy.Pokud máš dost peněz,tak ty Z-5500 jsou fajn.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Ten subwoofer není až tak malý - 19.6 x 26.4 x 33.3 , ale taky bych šel spíše do něčeho jiného... např: Creative Gigaworks ProGamer G500 http://www.itlevne.cz/zbozi/creative-re ... ?p=z:82223
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Asi máte pravdu,to raději Creative Labs Gigaworks ProGamer 500 THX za pět táců.Díky za rady! :razz:
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Na hry budou dobré.Škoda,že kupuješ až teď.Ještě poměrně nedávno šly sehnat ty Z-5400 do 4500,to byla bezkonkurenčí nabídka.
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

No,nevím,nikde jsem Z-5400 pod šest tisíc neviděl.
Takže,položím otázku ještě jednou a jinak
Logitech Z-5500 Digital THX,nebo Creative Gigaworks ProGamer G500??
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

reifik píše:No,nevím,nikde jsem Z-5400 pod šest tisíc neviděl.
Takže,položím otázku ještě jednou a jinak
Logitech Z-5500 Digital THX,nebo Creative Gigaworks ProGamer G500??
Ty Z-5400 tak jedině z druhé ruky...opravdu stávaly kolem 4500 (ke konci svého prodeje).Někde se možná ještě prodávají,ale jak jsi sám řekl,jejich cena je vysoká.
Z-5500 jsou samozřejmě lepší,otázka zní,jestli upřednostňuješ vysokou kvalitu bez ohledu na peníze,nebo tě zajíma poměr cena/výkon.Ten já ti ale neřeknu,protože jsem ty Creative neslyšel.
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

vy uz ste snad meli moznost slyset G51? ja bych rekl ze hodnotit podle vzhledu je blbost :stupid:
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

ladik1983 píše:vy uz ste snad meli moznost slyset G51? ja bych rekl ze hodnotit podle vzhledu je blbost :stupid:
Ne,ale znám značku Logitech a vím,že za kvalitu si nechavá ráda a hodně zaplatit.Z-5500 hrajou dobře,ale aby ne za ty peníze.Jak asi hrajou bedny,které jsou pomalu o polovinu levnější a od stejné značky?Až napádně mi totiž připomínají X-530/X540,hlavně 2 prcky v satelitech jsou pěkná blbost.Lepší jeden rozumný měnič než 2 prcci,to ti tady řekne každý.U X530/540 bych to ještě zkousl,za ty peníze.Tyto repra budou hrát podobně,ale budou mít silnější basák.Provedení je kvalitní a pečlivé,design zajímavý.Pokud to někomu stačí,tak ok.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“