Mate problemy se Starforce ochranou?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

GODZILA
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

MSI NX6600 VTD 256

Příspěvek od GODZILA »

odpovedam na problemi s starforce palenie ok jedine as to ze pri preinstale vzdi noveho appz alcohol bol problem s drivermi atd inak si nespominam
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2760 MHz (13 x 212),Gigabyte GA-M59SLI-S5,NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB,Acer AL1716 [17" LCD],Creative SB Live! 24-bit (SB0410),WDC WD20 00JS-00MHB0 SCSI Disk,WDC WD25 00KS-00MJB0 SCSI Disk,ST380013 AS SCSI Disk Device,2x NEC DVD_RW ND-4550A ,1x NEC DVD_RW ND-3550A,2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Warwolf
Nováček
Nováček

starforce otazka

Příspěvek od Warwolf »

Cau jak zjistim ze mam v pc nainsatlovanou ochranu starforce?
Nebo spis kde se nachazi v jakem adresari.
A jeste takovej dotaz kde najdu seznam her ktere obsahujou starforce diky moc.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Re: starforce otazka

Příspěvek od jessie.james »

Warwolf píše:Cau jak zjistim ze mam v pc nainsatlovanou ochranu starforce?
prave tl. na Tento pocitac > Spravovat > Spravce zarizeni > v menu Zobrazit vybrat Zobrazit skryta zarizeni a u Ovladace nepodporujici PnP hledej Starforce polozky.
GODZILA
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GODZILA »

TAKTO TENTO POCITAC /SPRAVCA ZARIADENY/

DAJ SI ZOBRAZIT PODLA PRIPOJENIA A SKRYTE ZARIADENIA A TAM BUDES MAT NAPISANE POD DRIVEROM
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2760 MHz (13 x 212),Gigabyte GA-M59SLI-S5,NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB,Acer AL1716 [17" LCD],Creative SB Live! 24-bit (SB0410),WDC WD20 00JS-00MHB0 SCSI Disk,WDC WD25 00KS-00MJB0 SCSI Disk,ST380013 AS SCSI Disk Device,2x NEC DVD_RW ND-4550A ,1x NEC DVD_RW ND-3550A,2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

tak sem tak projizdel forum a vsiml si toho, pak si vzpomenu na hru Posel Smrti ktera mi padala po uvodnim logu (ci videu, nevim, grafika nesla).. Jenze +- od ty doby mi zacal obcas blbnout pocitac - treba pri hrani NFSU2 ci SW Racer (dokonala hra :D ).. Proste hraju, najednou se rozpadnou textury, tak chci skocit do menu, ale to snad ani nejde pac to pracuje jako 286 :roll: tak dam ctrl+alt+delete, uspesne to vypnu.. A jak tak projizdim ted to forum tak sem si vsiml tohohle dredu - koukam, on mel posel smrti taky starforce :( :( :(

samozrejme ze ho tam mam.. Muze to byt timhle hnusem ze se mi rozpadaj textury? Nejdriv sem zacal podezrivat upgrade PC pac mohl zacit stihat CPU zasobovat GPU datama, ale ted jak na to koukam.. :(

bohuzel uz nevim odkud ta hra je, ale jestli mi cokoliv udelala tak :twisted:

kdo vlastne vyrobil starforce? Pojdme je zazalovat za spousty znicenych DVD atd.. To jeste ze jsem nesel vypalit 4DVD co tu mam pripraveny.. Asi pujdu pomalu reinstalovat.. Nejhorsi je, ze sem si pekne dlouho tunil system k obrazu svemu a instaloval programy a ty tunil k obrazu svemu.. Posledni reinstall byl pred necelym mesicem :(((

a ta pi** mi dokonce schodila UDMA level!! Kdo to stvoril? jdu mu napsat nejaky mail..

treba pomuze preinstalovat ovladace od MB (a IDE)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

A já se divil, proč se mi začal domácí komp tolik padat hned po reinstalu systému a instalaci Flatoutu 2 :roll:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Ha, tak odstranit to bylo jednoduchy, v spravci zarizeni uz nic nemam.. Ridil sem se podle cdr.cz:

spravce zarizeni->zobrazit skryte zarizeni->nepodporujici Plug and Play->starforce * (ja tam mel 3 ovladace) - odstranit - nicmene na jestli se ma restartovat, tak dat NE!!, ale predtim si zjistet nazv slozeb
start->spustit->regiedit->HKEY_LOcAL_MACHINE->SYSTEM->CurrentControlSet->tady by mely byt polozky se stejnym nazvem jako sluzby Starforce, oddstranit cele slozky. Pak jit na ControlSet002, tam to samy jako v CurrentControlSet. V ControlSet001 by to byt nemelo..

Odstranit z %windir%\system32\drivers\ soubory s nazvem jako sluzba (v podrobnostech tam byly popsany).. To je vse. Ted jiz muzete reboot.. Nicmene asi bude potreba preinstalovat ovladace IDE, pac mam porad o 1 UDMA mod nizsi, nez bych mel (mam 3(3x) a 1 misto 4(3x) a 2)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Tehdy jsem to tolik neřešil, ale měl jsem s tím problémy, teď hry se starforce jednoduše neinstaluju. Tehdy mě to dělalo jak občasný restart, přepnutí mechanik do pio modu.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

s poslednimi verzemi nemam zadny problem, vse funguje jak ma i odinstalovat to jde v pohode, zadne potize ... tenhle problem se zbytecne nafouknul ale pomalu splaskava ...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

tak me to dohnalo k reinstallaci systemu pote, co mi to proste porad bezelo na UDMA 3 a UDMA 1 (mechanika).. Jenze po reinstalaci to je porad na tehle hodnotach :?

Mozna to dela disk co sem sem dal misto druhyho, i kdyz ten ma taky zvladat UDMA4.. BIOS mi hlasi UDMA4, tak v cem je problem? Kdyz sem predtim nainstaloval IDE drivery tak to nepomohlo, tak nevim proc to nejde jak ma na maximalni UDMA mod :?

tohle je nejaka verze StarForce z roku 2003 max :lol:

johnybest
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnybest »

no mozna ze s novejsima verzema starforce uz nejsou takovy problemy nicmene ja ho mel byla to verze ze hry xpand rally a od te doby radsi ruce pryc od cehokoliv se starforce
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Ja si "nasadil" starforce do kompu s hrou Kingkong. Hra sla spustit jen z mechaniky z ktery byla instalovana a to jeste jen z 50% spusteni hry, u dalsich 50% spusteni doslo k zamrznuti kompu. Zbavil jsem se toho reinstalem systemu a od ty doby se snazim starforce vyhybat. Ted mam novou mechaniku, ktera nechce vypalovat audio cd a mam podezreni zase na starforce.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Mam jiz 3 hry ze starforce.. Mechanika NEC 3540A a nezaznamenal jsem absolutne zadne problemy.. Vypalovani i cteni probiha stejne tak kvalitne a rychle, jako bez starforce..

To ze se pri spousteni hry ceka 15sec. nez se overi "pravost" CD (jaka hruza!!) je to jedine co by mi mohlo teoreticky vadit, ale skutecne mi to zily nekrati..

Zadne mrznuti pc, zadne niceni ci vybuchovani vypalovacky se skutecne nekona - NO PROBLEMO
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Zajimava odpoved od distributora her:
Hra Sacred stále obsahuje ochranu StarForce.
Vaše problémy s vypalováním DVD nejsou způsobeny ochranou StarForce.
Tato kauza byla uměle vyvolána piráty.
Takze za vsechno muzou pirati, akorat nevim jestli ty z Karibiku nebo nejaky jiny.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

zhor píše:Zajimava odpoved od distributora her:
Hra Sacred stále obsahuje ochranu StarForce.
Vaše problémy s vypalováním DVD nejsou způsobeny ochranou StarForce.
Tato kauza byla uměle vyvolána piráty.
Takze za vsechno muzou pirati, akorat nevim jestli ty z Karibiku nebo nejaky jiny.
Aha, takže těch cca 15 DVD který se mi zk**vily protože jsem měl nainstalovanou TM:Nations je asi uměle vyvolanej hologram na mým stole. Kreténi.
Quis custodiet ipsos custodes?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je asi fakt, že se na SF občas svádí i to, za co nemůže, ale na druhou stranu tvrdit, že SF je neškodná věc je trochu drzost.
Goldnoob team proud member!
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

ahoj.pročetl jsem si tohle téma protože mám problém s touto ochranou,ale nenašel jsem tu nic podobného,proto pokládam dotaz.
Nainstaloval jsem z originálky hru loki,nainstaloval se starforce a při puštěni mě to piše-byl odhalen pokus o použití emulačního software.Vložte prosím původní disk,vypněte emulační software a pokus opakujte. (mam daemon a potřebuju ho).Ikdyž mam daemon vypnutý a virtual mechaniky na disable, tak problém přetrvává,co stim?vim že byl nějaký prográmek který ukryl mechaniky nebo tak....ale zapomněl jsem název.Poradte prosím co s tím.Utratil jsem za to 300,chci hrát a ne opakovat pokus :-D
Naposledy upravil(a) Dex_Holland dne úte 19. úno 2008, 18:29, celkem upraveno 1 x.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Ten Deamon budes muset odinstalovat.. To ze mechaniku vypnes nepomuze. Emulace mechaniky v pc je nejspise bohuzel videna jako moznost porusovani prav..
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

odinstaloval daemon,restartoval pc.Nepomohlo.To si snad dělají pr*del!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“