počítač jede třeba 10 min pak se vyplne obraz ale pc stale běží a po 20 min se třeba obraz zase oběví a jede to dalších 10 min..a pak už nic..neví někdo co stím..napadlo mě že se přehřívá chip na základce ale na ten jsem dal tetka ventilátor a už není ani vřelý a stále to dělá? grafiku jsem tam zkoušel dát starou přes pci 1 (S3chrome) a sní to dělá to soma..má někdo nějaký nápad? předem díky
Po různých intervalech přestane jet obraz
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- dawe_v
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Po různých intervalech přestane jet obraz
Zdarek mám problém poskládal jsem comp:gigabyte m55S-S3 , amd x2 4000+ ram:kingstone 2gb, a grafika ati radeon 2600xt, zdroj 400w(eurocase)
počítač jede třeba 10 min pak se vyplne obraz ale pc stale běží a po 20 min se třeba obraz zase oběví a jede to dalších 10 min..a pak už nic..neví někdo co stím..napadlo mě že se přehřívá chip na základce ale na ten jsem dal tetka ventilátor a už není ani vřelý a stále to dělá? grafiku jsem tam zkoušel dát starou přes pci 1 (S3chrome) a sní to dělá to soma..má někdo nějaký nápad? předem díky
CPU:E6750 VGA:Ati Saphire 2900Xt 512mb RAM:G.Skill 2048MB Kit, DDR2-800, CL5-5-5-15 Board:Gigabyte P35 DS4 Zdroj:Enermax Liberty 500W COOL:Noctua NH-U9F (plánuju časem vodníka)...THE END
- dawe_v
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: