Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Tak dneska jsem ho taky viděl v běhu a málem mi vypadly oči z důlků... Škoda jen, že to bylo pod dX 9. Ještě mě docela mrzí, že tam nejsou deformace terénu, když už se tak piplali se všim... Jediný, co se stalo po výbuchu granátu z tanku bylo, že na zemi byl černej flek, kterej po pár sekundách zmizel...
Ale jinak, za tuhle hru stojí to nový PC 
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
furt nic, furt nic .... http://www.crysisdemo.com
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
- scream
- Začátečník

- F1l1p
- Středně pokročilý

- l0k2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Niekde som cital ze 9:00. Nad ranom som sa na tu stranku klikal asi 2 hodiny potom ma to omrzelo. 
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
- Adisisis
- Žlutá karta

-
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
podle toho jak se odpocitaval ten cas na tech strancha to vychazelo nak na 10 hodin az mozna 10 30...
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- l0k2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
Lan PC:
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
JJ... tez me to pekne dozralo pac kdyz uz z toho delaji takovy humkuk a pocitadlo ktere pocita i na desetiny sekundy, tak si myslim ze je to krapet trapne to co predvadeji viz dalsi odlozeni o par hodin - nechapu o co jim jde pac timto se jenom zhnusi tem kteri na demo cekali a stejne si myslim ze cim driv by demo vydali tak by potom byli o to vetsi odbery plne verze
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
tezko rict proc to zase prodlouzili, mozna proto ze cekaji velke navaly na stahovani a pocitaj stim ze v noci uz to tolil lidi stahovat nebude tudis si to krasne budou moct stahnout jine game servry a hodit dalis linky 
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Hosenfeld
- Začátečník

Přesně tak, je to šaškárna, hlavně, že to počítají na tisíciny vteřiny. Já jsem kvůli tomu dokonce chtěl dřív vstát
což už musí být, pokud jsou prázdniny událost. Sice jsem zaspal, ale o nic jsem naneštěstí nepřišel. No na tu 1:00 si počkám, doufam, že to zase neodloží.
No jenže v USA bude odpoledne nebo podvečer (New York -6 hodin od SEČ, Los Angeles -9 hod. od SEČ) když u nás bude 1:00 a v USA se bude stahovat ještě víc než tady v Evropě podle mě.NEZNALEC píše:tezko rict proc to zase prodlouzili, mozna proto ze cekaji velke navaly na stahovani a pocitaj stim ze v noci uz to tolil lidi stahovat nebude tudis si to krasne budou moct stahnout jine game servry a hodit dalis linky
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- kupco
- Začátečník

Sa mi zda, ze to stahovanie dema, resp. odpocitavanie je naviazane na interne hodiny vo Win, tak si to zmente na nejaky USA cas, resp. na nejaky cas dopredu a teoreticky by to malo ficat... Je to ale nezarucena informacia, som to forum, kde som to cital len tak rychlo prefical.
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- r1pper
- Začátečník

-
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
funguje to pro posunu na 1 hodina na zitra rano odpocitavani skoncilo ale stejne dosel jen cas ale stahnout to nejde.aspon teda nevim jak 
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Tak to už fungovat nebude. Nejsou tam hodiny ale napis today.
Jinak ja už jim na to kašlu, nechapu co to jako dělaji, ať si to strčí někam. Viděl sem na Invexu, to mi stačilo a připadalo mi to jako zklamání. Hezky se to tam da bořit, ale že nejde ten železny plot (nebo co to bylo) když jde dřevěny domek. A taky nejdou zděný budovy. To měli udělat už všechno a ne jenom to co jde jednoduše.
Si počkám pár dní, až opadne nával a použiju to jako test, abych viděl, jak mi to valí, ale už se netěším.
Jinak ja už jim na to kašlu, nechapu co to jako dělaji, ať si to strčí někam. Viděl sem na Invexu, to mi stačilo a připadalo mi to jako zklamání. Hezky se to tam da bořit, ale že nejde ten železny plot (nebo co to bylo) když jde dřevěny domek. A taky nejdou zděný budovy. To měli udělat už všechno a ne jenom to co jde jednoduše.
Si počkám pár dní, až opadne nával a použiju to jako test, abych viděl, jak mi to valí, ale už se netěším.
- kupco
- Začátečník

Nejake prve info:
You can basically "play" the demo in the sandbox editor. If you spawn yourself where the demo is supposed to start, you'll hear the commander or whatever on your intercom start talking and telling you what to do, and that's when you know you've "activated" it and the AI will fight back and everything (if you don't activate the level, they just stand there). It even goes into a letterbox and says the title of the level (or mission) on top. And then you can play. It's in the sandbox editor, so it doesn't exactly run great, but it's definitely playable (if your rig can manage it, of course). And damn it looks good on very high.
The environmental destruction is A.W.E.S.O.M.E. You have no idea how much that adds to everything until you play it yourself. I was in a firefight and a tree ended up getting shot down by either them or I, and that tree landed on a North Korean that was running right at me and killed him. This was all just in the midst of a gunfight, just randomly happening, totally unexpected. Greatest thing I've ever seen. If the NKs happen to be in one of those tin-can structures you've probably seen in pics and such, you can throw a barrel on top and it'll collapse the roof, and probably kill them. It's just really versatile stuff, doesn't make the game feel like a shooter since you can do so many other things than shoot. You can throw chickens, too, like everybody knew. But maybe everybody didn't know you can also throw crabs.While they're alive and squirming in your hand, no less. It's just cool to hold one.
I'm no gorehound or anything, but I take two issues with it so far:
1) there are never any bullet wounds or even blood on the enemies, just blood on the ground or an object that you shot them near.
2) you can't shoot dead bodies, or even apparently move them in any way. Really kills (no pun intended) some of the immersiveness. I guess Far Cry having problems in Germany must be the reason. What's dumb about it is you can shoot enemies with sleeping bullets and then shoot them when they're sleeping on the ground (and they look exactly like they're dead when asleep), so I don't see why dead bodies are so taboo. Anyway, a mod will undoubtedly fix these things, and I don't think most people would take issue with it anyway.
The rest of it seems dazzling. The A.I. even in the sandbox editor, whatever difficulty level it's on, seems pretty sharp. They were taking cover intelligently and flanking and everything. Moving around the environment quite well, too (cept for the guy who got crushed by the tree ) They tended to glow red once in a while, though, isn't that an "easy difficulty" feature? I won't judge performance since, come on guys, it's a sandbox editor. Some people in this thread have criticized it, but sandbox editors never run great, because they're not optimized to. That's not their purpose. I'd expect the demo to run quite a bit better, but I guess we'll soon find out.
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),