Unreal Tournament 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Ja si nemozem pomoct, ale mne to prijde tiez nejake rozmazane... Nastavil som vsetko na max. 4xAA a 16xAF a vobec sa mi to graficky nepaci.
Nepaci sa mi ani hratelnost - podotykam, ze je to moj prvy UT, ale je to na mna strasne rychle a bez akejkolvek taktiky, len take zbesile pobehovanie a palenie do vsetkeho, co sa hybe... Nic pre mna.
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Mam docela hodne zavazny problem s vykonem v teto hre. Na anandtechu namerili na moji karte prumerne i 95FPS pri 1600*1200. Ja jsem to hral v 1152*864, jinak vsechno na maximum, ale framerate celkem casto pada pod 60. Nemuzu si pomoct, ale vubec se me to nelibi. Taky mi kamos s podobnou sestavou rikal, ze v Crysis beta ma pri 1920*1200 prumerne 50FPS, to ja mam tak neco okolo 40FPS taky pri 1152*864. Muj screen http://imajr.com/UT3_low.bmp_364650 a test na anandtechu http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3128&p=4
Jeste jsem premyslel o zruseni OC, treba se prave s tim neco sere, co vy na to?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
vindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vindy »

Sobo píše:Mam docela hodne zavazny problem s vykonem...
to bude v tom ze ty pozeras na MIN FPS kdezto na AnandTechu meraju priemerne fps, neboj, na tomto mieste klesa fps aj na 8800GTX :o
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

ladik1983 píše:se divim ze si to s tou tvoji sestavou vubec spustil a jeste tu budes kecat jak je to rozmazany a hnusny, napred si kup poradnou grafiku pak kritizuj
pozor pozor, to co mam v podpisu neni moje jedine pc, mam jeste E6750 4Gb ram a 8800 ultra :roll:
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

kupco píše:Ja si nemozem pomoct, ale mne to prijde tiez nejake rozmazane... Nastavil som vsetko na max. 4xAA a 16xAF a vobec sa mi to graficky nepaci.
Nepaci sa mi ani hratelnost - podotykam, ze je to moj prvy UT, ale je to na mna strasne rychle a bez akejkolvek taktiky, len take zbesile pobehovanie a palenie do vsetkeho, co sa hybe... Nic pre mna.
tak to si chlapce ejste nehral treba promode quake3, quakeworld a nebo warsow :)...
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Singleplayer trailer na UT3
TG píše:Kdo se doteď domníval, že Unreal Tournament III bude jen standardní multiplayerovou akcí ve stylu dema, pro toho to asi bude překvapení měsíce. Epic si kdysi udělal takový průzkum a zjistil, že více jak polovina majitelů originálních kopií UT2004 v životě nehrála online. Díky tomu i úspěchu Gears of War se proto mnohem více soustředil na singleplayer, který už zde nebude zastoupen pouhými na sebe navazujícimi turnaji, nýbrž plnohodnotným příběhem, včetně cutscén v enginu hry.
.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

To je dobra zprava, aj ked pribeh asi prvu cenu za originalitu nevyhra...
Stale ale aj v tom trailery tak isto ako v multiplayer deme mi to pripada take moc blurovane. Plati to skor pre exteriery.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

hral jsem UT3 demo a reknu to takhle: Graficky zvladnute, zbytek nuda... Nedokazal jsem to hrat dyl nez 15min...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Gerimo píše:hral jsem UT3 demo a reknu to takhle: Graficky zvladnute, zbytek nuda... Nedokazal jsem to hrat dyl nez 15min...
Nuda... akoze SP bol nuda, alebo MP bol nuda? V akom zmysle nuda?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
vindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vindy »

Gerimo píše:hral jsem UT3 demo a reknu to takhle: Graficky zvladnute, zbytek nuda... Nedokazal jsem to hrat dyl nez 15min...
si robis srandu? :o podla mna je to najlepsie demo tohto roku, mapa s vozidlami je perfektna, multiplayer genialny, jedine co zamrzi je ten blur, este sa mi nestalo ze by som demo (MP) hral cca 10 hodin zatial
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkuste pochopit, že ne každého tenhle styl her baví. Já jsem UT3 nehrál a přesto vím, že mě to bavit nebude, protože mě nebavil UT2003, UT 2004, Quake 3 a podobný hry. Prostě mám raději reálnější střílečky.
Goldnoob team proud member!
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

hral jsem jen TDM a ty dve mapy... nejaky Ray a pak tu druhou..
Hral jsem to vcelku tak 30min a pak odinstaloval... Nevidel jsem tam ZADNY napad, nic noveho od UT2004 dema, ktere me bavilo, predevsim coop mod(2 "vlaky" jedouci vedle sebe), ktery jsem hraval opravdu moc.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Gerimo píše:hral jsem jen TDM a ty dve mapy... nejaky Ray a pak tu druhou..
HeatRay, ShangriLa.
Gerimo píše:Hral jsem to vcelku tak 30min a pak odinstaloval... Nevidel jsem tam ZADNY napad, nic noveho od UT2004 dema
Vozidlo s 1000HP, invisibility pickup, helma, shieldbelt kryjici 100% damage, powerupy padajici ze zabitych protivniku, zadny ShieldGun, Enforcer ktery je ve dvojici vykonnejsi nez Stinger, granaty z Rocket Launcheru, Bio uz nema bum efekt, takze se tim nezabijes, kdyz to pouzijes nablizko...porad nic ? :)
Gerimo píše:ktere me bavilo, predevsim coop mod(2 "vlaky" jedouci vedle sebe), ktery jsem hraval opravdu moc.
Myslis Assault-Convoy...vazne dobra mapa, ale chce to vyvazene tymy. Ja osobne demo nehral, hral jsem az plnou a je to vazne dobra mapa.

Problem UT2004 byl v tom, ze demo bylo az tak moc dobre (ONS-Torlan, AS-Convoy, CTF-Face, DM-Rankin - da se rici nejhranejsi mapy) a propojene s plnou verzi, ze se naslo pomerne dost lidi, kteri u nej zustali a ani si nekoupili plnou. Tuhle chybu autori nechteli udelat, proto vydali demo, ktere pro jistotu oznacili nalepkou Beta (aby se kupujici nebali kvality) a dali nam ochutnat jen trosku.
DM, TDM jsou myslim velmi dobre v Bete. VCTF me dost zklamalo oproti UT2004 VCTF. Duely me nezajimaji a potesilo me, ze bude pekny singleplayer a pujde hrat kooperacne. Zbrane jsou snad nejlepsi ze vsech UT, mapy zatim nic moc. Grafika je skvela, pokud si ji umite dobre vyeditovat, v plne verzi to snad pujde i bez .ini.
Mluvim o tom jako hrac, ktery hral UT od jeho vydani az do vydani UT2003, pak jsem hral UT2003 asi rok a az do vydani UT3 Bety jsem hral UT2004 (a jeste obcas hraji VCTF, protoze v UT3 stoji VCTF za starou belu).
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

pilarius píše:
Gerimo píše:hral jsem jen TDM a ty dve mapy... nejaky Ray a pak tu druhou..
HeatRay, ShangriLa.
Gerimo píše:Hral jsem to vcelku tak 30min a pak odinstaloval... Nevidel jsem tam ZADNY napad, nic noveho od UT2004 dema
Vozidlo s 1000HP, invisibility pickup, helma, shieldbelt kryjici 100% damage, powerupy padajici ze zabitych protivniku, zadny ShieldGun, Enforcer ktery je ve dvojici vykonnejsi nez Stinger, granaty z Rocket Launcheru, Bio uz nema bum efekt, takze se tim nezabijes, kdyz to pouzijes nablizko...porad nic ? :)
...
to mi nic nerika... zmena zbrani, nebo jejich chovani... porad to je to same.. 2k4 prislo s necim zcela novym a vim, jak kazdy byl do dema 2k4 zblaznen a ja byl jednim z nich... ut3 je zkrasleni grafiky, upraveni zbrani a jejich chovani k vyvezenosti a lepsi hratelnosti, ale porad to je to same. Samozrejme, pro ty, co hrali 2k4 do ted je to neco noveho a dobreho, pro me je to NUDA. To uz jsem se vic bavil u dema MoH Airbone nebo CoD4(a to jsou singly!)
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

shieldbelt kryjici 100% damage
to neni zadna novinka, to se vratili konecne k tomu u ceho zacali :wink:
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

To samozrejme vim, on psal, ze se nic nezmenilo oproti UT2004 (potazmo demu) a na to ja odpovidal.
Mne osobne bavily vsechny UT a to dokonce vcetne kritizovaneho UT2003. Vzdy jsem presel a nikdy jsem toho nelitoval, takze jsem docela rad.
Tady je navic ta novinka, ze pokud mas shieldbelt, melo by te vozidlo katapultovat (misto abys pri jeho zniceni zemrel) - to me velmi tesi, ale v Bete to neni jak ozkouset.

A docela me nastvali s tim, jak tvrdili, ze pokud je clovek skrcen, ze ho neprejede Manta (na to jsem se moc tesil). A vite jak to je v realu ??? Manta je tak overpowered, ze se ji dokonce dari prejet me i kdyz mam feign death (lezim na zemi) !
vindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vindy »

pilarius píše:Vozidlo s 1000HP, invisibility pickup, helma, shieldbelt kryjici 100% damage, powerupy padajici ze zabitych protivniku, zadny ShieldGun, Enforcer ktery je ve dvojici vykonnejsi nez Stinger, granaty z Rocket Launcheru, Bio uz nema bum efekt, takze se tim nezabijes, kdyz to pouzijes nablizko...porad nic ? :)
podla mna je najlepsi howerboard :-D je perfektny, da sa celkom uhynat pred mantou a dokonca odrazat od stie + premety atd, a to aj v reale, nie len pre pestrost
uznavam ze hra s botmi je o nicom, ale pekna hra po MP s kamaratmi s ventrilom je riadna parba, napriklad sa dohodneme, ze zoberem vlajku, skocim na hoverboard a prichytim sa raptoru, pokial ma za letu netrafia, tak mame bod do 15 sekund :razz:
ale napriklad strasne zoslabili shock rifle, striela rovnako ako sniperka, akurat ma 1/3 ucinnost + zmensili radius na shock bubble, takze pocas pohybu je to o dooost tazsie trafit ako v ut2k4
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

tj poradny kombo v 99 je fakt radost se podivat

//edit: ja vim ze to sem nepatri ale ja musim :) http://www.own-age.com/vids/video.aspx?id=8659 #ut.cz movie
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Vzhldem k me sestave( :twisted: ) mi to def. nastavilo snad to nejnizsi co slo, ja nastavil vyssi. Obcas to sekne (kdyz se hodne rychle otacim), ale jinak to je plynuly.

Ale taky to mam rozmazany, je to teda tim postprocessingem nebo ne? (Spis me vadi, jak to mam kostickovany, ale za to nemuze engine :D )
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Da se to vsechno nastavit v .ini. Musis hledat. Ja jsem vypnul AA, AF, Trilinear, Blur, Postprocessing a dal to na nejnizsi nastaveni, aby to bezelo na vic FPS.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“