Catalyst™ 7.10 Display Driver WHQL

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

me by spis zajmalo proc mi od instalace 7.10 karta vytuhava. bud se kousne uplne celej komp nebo zcerna obrazovka a komp bezi... oboje restart a v tom uuuzasnym event logu pisou, ze je problem s ati2cosi. vetrak se pusti na max - asi jako kdyz ho prestane regulovat ATT a obrazovka zcerna - asi jako kdyz ATT snizi voltage pro 3D oc. zkusim to jeste jednou preliznout ale neverim tomu. nema s tim nekdo podobnej problem? x1900xt, att a catalyst
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

Flegy píše:odinstaluj drivery komplet a znova nainstaluj, me to delalo jednou u verze 7.4 taky. tohle pomohlo. btw dela to i s admin pravama :roll:
prihlasenej jsem jako admin a reinstal jsem taky zkousel a nic.No co asi se bez CCC obejdu a budu pouzivat ATT.btw. taky mi po instalaci 7.10 VGA obcas vytuhne asi se vratim k 7.9. Nebo mate nejakej typ ktery ovl. jsou pro x1950 nejlepsi imho ty novy jsou uz optimalizovany pro novy rady nebo? Co treba nejaky modnuty OMEGA nebo NGO?
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja mam asus x1950pro (pci-e samozrejme) a s 7.10 nemam problem. je ovsem pravda ze sem nikdy (od zacatku 7ckovejch catalystu) CCC neinstaloval.zda se mi to zbytecny kdyz jsem naprosto spokojen s ATT
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Hujeros píše:... mate nejakej typ ktery ovl. jsou pro x1950 nejlepsi imho ty novy jsou uz optimalizovany pro novy rady nebo? Co treba nejaky modnuty OMEGA nebo NGO?
Mam tu samou kartu co mas v podpisu a zatim jedu na DNA-Ati 7.7 a jsem s nima maximalne spokojenej, jde mi na nich lip taktovat nez na cat. 7.9 a o 7.8 vubec radsi nemluvim, ty uz mi do kompu nesmi. Ted se chystam na 7.10, tak jsem zvedavej co z nich vyleze, jen nevim jestli vyzkousim ofiko catalysty nebo zase DNA-Ati.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

glu píše:
Mam tu samou kartu co mas v podpisu a zatim jedu na DNA-Ati 7.7 a jsem s nima maximalne spokojenej, jde mi na nich lip taktovat nez na cat. 7.9 a o 7.8 vubec radsi nemluvim, ty uz mi do kompu nesmi. Ted se chystam na 7.10, tak jsem zvedavej co z nich vyleze, jen nevim jestli vyzkousim ofiko catalysty nebo zase DNA-Ati.
no ja pouzivam ofiko od doby co mam ati tj nekolik let a no problem. Asi mam na to stesti :oops:
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

tak jsem koukal na event log...

Služba Ati HotKey Poller byla neočekávaně ukončena. Tento stav nastal již 1krát.

nebo coz nemyslim, ze s tim ma neco spolecnyho.... Služba WinFast TV Video Capture Driver neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
Zvolenou službu nelze spustit, protože není povolena nebo s ní není spojeno žádné povolené zařízení.

a nebo
Ovladač ati2dvag pro zařízení display \Device\Video0 se dostal do nekonečné smyčky. Tato situace obvykle nastává v případě problému se zařízením nebo v případě, kdy ovladač zařízení naprogramuje hardware chybně. Obraťte se na dodavatele hardwaru a vyžádejte si poslední verzi ovladače.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

Hujeros píše:
Flegy píše:odinstaluj drivery komplet a znova nainstaluj, me to delalo jednou u verze 7.4 taky. tohle pomohlo. btw dela to i s admin pravama :roll:
prihlasenej jsem jako admin a reinstal jsem taky zkousel a nic.No co asi se bez CCC obejdu a budu pouzivat ATT.
Takze problem neni jen u ovladacu 7.10 ale i starsich, proste CCC se nehodla spustit.Zkousel jsem i ruzny postupy co jsem vygooglil a porad nic. Trochu me zarazilo ze nemam ve sluzbach "Windows Management Instrumentation" coz bylo uvedeno v jednom z tech postupu(ale to sem nepatri).Takze jedu bez CCC i kdyz jsem na ne byl zvedavej(mam poprve ATi).Ted jeste k tem 7.10 - zkousel na nich nekdo FEAR s x1950? Me se nejako seka pri nastaveni 1024*768 a vse na max.Obcas se zasekne a fps padne az nekam ke 12 (asi na 1-2sec.) no a TDU jede porad kolem 35 nezavisle na detailech a HDR.Co se tyce tech CCC tak nekdy az bude cas zkusim format a reinstal WinXP a uvidime.
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

nevie mi niekto povedat ake realne zlepsenie vykonu prinas pre karty X1950PRO.

NIE NECHCE SA MI TO TESTOVAT!!!!
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
DukeNukemCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DukeNukemCZ »

tak se koukni trosku dozadu a zjistit ze sem tam udelal nejaky test a zjistit ze urcite navyseni je u serie X1950, konkretne strana 2 :roll:
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

DRACUL píše:nevie mi niekto povedat ake realne zlepsenie vykonu prinas pre karty X1950PRO.

mne napr. pri zaplem frapsu konecne nepada medal of honor:airborn
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

DRACUL píše:nevie mi niekto povedat ake realne zlepsenie vykonu prinas pre karty X1950PRO.

kamos ma X1600 a treba v Bioshocku mel narust 30%
Kama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kama »

Takze problem neni jen u ovladacu 7.10 ale i starsich, proste CCC se nehodla spustit
Měl jsem stejnej problém,ne teda se 7.10,ale se staršíma,už nevím jaká to byla verze.Prostě po přeinstalaci driverů na novější jsem neměl ikonku ati dole vpravo na liště.
Zjistil jsem,že na kartě Po spuštění (Start-Spustit-msconfig) jsem měl položku CLIStart 2x,jednou tam ta cesta byla napsaná v uvozovkách a jednou bez.Tak jsem tu bez uvozovek vypnul a nastavil.aby se po spuštění Win nezapínala.
A od tý doby mi CCC nabíhá a funguje normálně. :)
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Kdy bude cat 7.11? :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

rostaxx píše:Kdy bude cat 7.11? :)
Nejspise nekdy tento mesic (cti jako: Release date se oficialne neoznamuje)
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“