Vyber sluchatek do 1200,-
Moderátor: CageJ
- tx3rf
- Začátečník

-
Vyber sluchatek do 1200,-
Zdravim, budu porizovat sluchatka na doma k pocitaci, vyuziti bude prevazne hrani, poslech muziky. Taky chodim na LANparty takze se s tim pocita. Co jsem koukal na www.headphones.cz tak sem nic nevybral
o sluchatkach nemam vubec sajnu, doma mam akorat Sennheisery HD201 a ty sou sice dobry, ale bassy neumej... Tak poradte co do tech 1200 maximalne 1400 koupit. Diky
- Sinpa
- Mírně pokročilý

AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- tx3rf
- Začátečník

-
- celebrant.athlon
- Začátečník

-
Velmi doporučuji Sennheiser HD 212Pro (1 300 Kč), mám je už pár let a zvuk supr. Na lanky se hodí taky, když na tebe někdo něco mluví, tak ho neslyšíš a ani nikdo neslyší tvoje zvuky/hudbu. Rozdíl oproti HD 201 je obrovskej, mimo jiné i v komfortu - 201 vyvolávají dojem levných Genius sluchátek za 200 Kč..
//EDIT mikrofon si můžeš koupit za 60 Kč a připnout na kabel od sluchátek
- tx3rf
- Začátečník

-
vypadaj zajimave, nemoh by si udelat fotky na hlave? Jde mi o to, abych vedel jak velky sou ty nausniky. Z fotek na webu to nejde moc poznat.celebrant.athlon píše:Velmi doporučuji Sennheiser HD 212Pro (1 300 Kč), mám je už pár let a zvuk supr. Na lanky se hodí taky, když na tebe někdo něco mluví, tak ho neslyšíš a ani nikdo neslyší tvoje zvuky/hudbu. Rozdíl oproti HD 201 je obrovskej, mimo jiné i v komfortu - 201 vyvolávají dojem levných Genius sluchátek za 200 Kč..
- celebrant.athlon
- Začátečník

-
Hehe, jsou to supraaural (snad je to dobře), takže sedí na uchu a kompletně ho uzavírají, ale neobklopují jako Senny HD 250 Linear II (ty v rodině máme taky, ale jsou to studiovky, takže se mi ten zvuk moc nelíbí
).
btw na fotce bys moc neviděl, mám vlasy přes sluchátka
a navíc tady nemám pořádný světlo..
btw na fotce bys moc neviděl, mám vlasy přes sluchátka