SODIMM pamet
- Zavos
- Nováček

-
SODIMM pamet
Potreboval bych vedet jestli muzukoupit ramky s frekvenci 533Mhz do NB s max. frekvenci 100MHz, ale ty jsou daleko drazsi nez 533Mhz, zajimalo by me kdyz koupim 533Mhz jestli mi pujdou, i kdyby pracovali jenom na 100Mhz. Jenda se o pamet do notebooku Asus L7200.
- vikicek
- Začátečník

- faugusztin
- Začátečník

-
Re: SODIMM pamet
Dufam, ze sa nechystas kupit DDR2 pamate do DDR1 ci nebodaj SDRAM slotu ?Zavos píše:Potreboval bych vedet jestli muzukoupit ramky s frekvenci 533Mhz do NB s max. frekvenci 100MHz, ale ty jsou daleko drazsi nez 533Mhz, zajimalo by me kdyz koupim 533Mhz jestli mi pujdou, i kdyby pracovali jenom na 100Mhz. Jenda se o pamet do notebooku Asus L7200.
Edit: Idu tam PC100 SDRAM SODIMM... To myslim s DDR2 nerozchodis. Ale mozno sa mylim.
- Zavos
- Nováček

-
- vikicek
- Začátečník

- martyRE
- Nováček

Pokud se jedna o stejny typ pameti s jinou frekvenci, tak to jede. Sam jsem nedavno do nouta, kterej ma cipset co zvladne max 533 MHz daval RAMky na 667 MHz (oboje DDR2) a samosebou to jede. Ovsem pokud chces davat do DDR slotu DDR2 RAMky, tak je tam jaksi nedas. Je to jako u normalniho compu, taky nedas DDR dvojky do slotu pro DDR1.
Navic co jsem koukal, ten tvuj nout je uz celkem starej a jsou tam dokonce SDRAMky, coz tam nenacpes DDR2 tuplem.
Navic co jsem koukal, ten tvuj nout je uz celkem starej a jsou tam dokonce SDRAMky, coz tam nenacpes DDR2 tuplem.
Nejkrásnější ze všech tajemství je být géniem a vědět to jen sám.