z ničeho nic mi ve Windows zmizela síťová karta, když dám "rozpoznat nový hardware", tak ji najde, a chce po mě ovladače. Nainstaluje se v pořádku, nicméně s pořadovým číslem #2 i když tam je jedna jediná. Když chci zadat v nastavení stejnou IP adresu jako měla ta původní tak mi to napíše, že IP adresa je už přiřazena adaptéru, který je ale neviditelný. Jak tento adaptér který se neukazuje ani ve správci harwaru mohu odinstalovat, nebo alespoň změnit nastavení?
Děkuji
ve Windows mizí síťové karty
Moderátor: Don
- Jan Dvorak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kocourleo
- Začátečník

Zkus ve Správci zařízení zatrhnout "Zobrazit skrytá zařízení". Pokud tam síťovky uvidíš, tak je obě odeber (odinstaluj) a restartuj. Po restartu zkus po detekci znovu nainstalovat ovladače.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Jan Dvorak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kocourleo
- Začátečník

A ovladače chipsetu jsou nainstalované? Není nikde ve Správci zařízení nějaký vykřičník? Koukal ses do Prohlížeče událostí, jestli tam není něco zajímavého? Kdysi se mi stalo něco podobného a bylo to tím, že jsem neměl nainstalované ovladače k nějakému hardwaru (jinému, nikoliv k síťovce).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518