soubory VIDEO_TS

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
lada88
Nováček
Nováček

soubory VIDEO_TS

Příspěvek od lada88 »

ahoj.mám v PC videa,která jsou ve formátu VIDEO_TS a jedno to video má kolem 300MB a já by jsem chtěl dát třeba 13 těch videí na dvd.jak to mám udělat?mám vzít třeba 13 těch videí(VIDEO_TS) a vypálit jako data?aby jsem to mohl pouštět v dvd přehrávači.díky
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

pojmenuj si stejne slozku (to VIDEO_TS) a zkopci tam soubory. jinak proc nepouzijes dvd shrink
lada88
Nováček
Nováček

Příspěvek od lada88 »

a k čemu by jsem dvd shrink využil?já potřebuji mít na dvdčku všechny ty videa,ale každý zvlášt a aby se to dalo přehrávat v přehrávači
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: soubory VIDEO_TS

Příspěvek od Dzin »

lada88 píše:ahoj.mám v PC videa,která jsou ve formátu VIDEO_TS a jedno to video má kolem 300MB a já by jsem chtěl dát třeba 13 těch videí na dvd.jak to mám udělat?mám vzít třeba 13 těch videí(VIDEO_TS) a vypálit jako data?aby jsem to mohl pouštět v dvd přehrávači.díky
Video_TS je složka pro formát DVD je to normálne Mpeg2VBR, pokud to prejmenuješ na koncovku mpeg tak to prehraješ ... DVD přehrávač ti tohle musi prehrát ale možná to neprehraje jen kvuli tomu že to nemas ve formátu DVD že ti tam chybí složka Audio_TS, vypal to v Neru jako Video DVD, nebo to zkonvertuj do jako jednotlivá videa.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
MarKu
Nováček
Nováček

Příspěvek od MarKu »

DVD shrink má v sobě reauthor - naházíš tam ty jednotlivý VOBy a program ti z toho vytvoří DVD - na disk, do image nebo přímo vypálí.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Vedle složek *.VOB by měly být na tom i složky *.IFO a *.BUP,dále samostatná složka Audio_TS,tudíž víc filmů na jednom DVD nemůžeš mít (při zachování struktury DVD).Ano,je možnost soubory *.VOB přejmenovat na *.mpeg a spojit do jednoho filmu,jak už bylo řečeno,ale přijdeš tím o výhody a fukce DVD formátu a nijak tím film nezkomprimuješ,takže je to zbytečná práce.Další možnost je udělat čistokrevné mpeg2 (datový tok kolem 2300k) a podlé délky filmu jich pak umístíš na jedno DVD víc.
DVD shrink se používá pouze ke zkomprimování filmů,aby se vešly na jedno klasické 4.7GB DVD.2 filmy na jedno médium s jeho pomocí stejně nedáš.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak ono by to šlo ošidit tím že by se ty dva filmy daly treba v DVD architekt apod. dát jako třeba 2 kapitoly nebo to dát jako bonus ten 2. film ...ale při dnešních cenách médií mi to přijde zbytečné.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Dzin píše: ...ale při dnešních cenách médií mi to přijde zbytečné.
Právě,navíc seš kolikrát rád,když to DVD zkomprimuješ v přijatelné kvalitě na jedno médium.Toto řeší dual-layer,už by měl rychle zlevnit,protože blu-ray a hd dvd už klepou pomalu na dveře.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“