zdarec, nemá někdo náhodou problémy s touto hrou na kartách serie radeon 2600?
ja mám poslední ovládače a místo hry mám na monitory znět artefaktů, samí trojúhelníky, nejde tam nic vidět, tak nevím no:( aspon medium sem si to chtěl zkusit)
Tak som to skúsil a musím povedať že to vyzerá zaujímavo. S mojim PC (vid. podpis) som hral v 1024x768 všetko na LOW, v tomto nastavení to vyzerá lepšie ako FAR CRY na max., ale niekedy sa dostanem iba asi na 15FPS a nejaký rozdiel v oficiálnych a BETA ovládačoch som nezbadal aj keď oficiálne som mal v čase keď bola tma a vtedy to išlo lepšie, ako keď sa rozvidnelo, tam som mal už najnovšie BETA ovládače.
Ak Crysis nebude nejaká krátka hra tak to bude pecka. Mne sa to páčilo. Len by bodlo vymeniť grafiku.
A podľa nVidia tray tools si hra brala aj niečo cez 800MB RAM.
Naposledy upravil(a) Maňo dne ned 28. říj 2007, 00:44, celkem upraveno 1 x.
Chlapi teď zcela objektivně-je to opravdu tak markantní rozdíl mezi dx9 a 10?Viděl jsem rozdílový screeny a poznat to samozřejmě jde,nicméně jsou to tak zásadní detaily,aby si toho člověk všiml při hře?Myslím,že ne.A ten framerate pod dx10 je celkem smutnej příběh...............
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
To nema absolutne zadny smysl vubec hodnotit, je evidentni, ze to demo je nedodelane. Uz to bylo u spousty her a bude to i u teto hry. V realu, pokud narazis na DX10, tak si myslim, ze za tri tydny v plne verzi s poradnymi ovladaci bude vykon tak 2x az 3x vyssi. Samozrejme to neni nerealne, jak uz se drive stalo.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
No ked mam pravdu povedat vobec ma to nechytilo a tak ospevovana voda je lepsia aj v HALO 3 . Je pravda ze na DX10 som to neskusal ale podla screenov tiez nic moc.
Shack píše:No ked mam pravdu povedat vobec ma to nechytilo a tak ospevovana voda je lepsia aj v HALO 3 . Je pravda ze na DX10 som to neskusal ale podla screenov tiez nic moc.
A zostava?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||