Mobility HD2600 + Vista a Overclock
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Spirit
- Středně pokročilý

-
Mobility HD2600 + Vista a Overclock
Prosim tych, ktorym sa to uz podarilo... mam vistu a mobilnu grafu HD2600. Najnovsi Atitool mi uz sice detekuje takty, ale akonahle sa pokusim takt zmenit, po kliknuti na "set clock" sa vrati na povodnu hodnotu. Skusal som aj ati tray tools najnovsi, no ten mi nedokaze ani nacitat spravne takty a amd gpu clock tool mi na zmenu taktov reaguje rozbitym obrazom a musim restart. Ovladace mam 7.10 upravene cez DH Mobility Modder a PowerPlay mam vypnuty. napada vas este nieco, co moze sposobovat navrat taktov na povodne hodnoty? Na nete a tusim aj na tomto fore som uz niekoho zazrel, kto postoval vysledky OC tejto grafy, takze nejak sa to da, len neviem kde to viazne. Poradi niekto? 
- Petrenka
- Začátečník

-
- Spirit
- Středně pokročilý

-
tak tebe poradim nahodit omega drivery omegadrivers.net
Lenze umna to je s podporou mobilnej HD grafy dost biedne a jedinou moznostou bolo pouzit modder oficialnych catalystov. druha vec, rad by som pouzival jadro catalystov 7.10, ktore znacne zlepsuju vykon predovsetkym novej rady HD2xxx...
No tak co ludia, poradi niekto?
Lenze umna to je s podporou mobilnej HD grafy dost biedne a jedinou moznostou bolo pouzit modder oficialnych catalystov. druha vec, rad by som pouzival jadro catalystov 7.10, ktore znacne zlepsuju vykon predovsetkym novej rady HD2xxx...
No tak co ludia, poradi niekto?
- Petrenka
- Začátečník

-
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Storr
- Nováček

-
no, měl jsem stejný problém, který jsem vyřešil úplně jednoduchým způsobem. Nainstaloval jsem riva tuner 2.07 a bylo po problému. Vlastním kartu od saphire ati hd 2600 pro ddr3 a zatím mi bez problému po přetaktování běží na 800gpu a 1600ram. Zatím jsem si nedovolil jít výš, protořže nevím jaký zkušenosti maj ostatní s touhle kartou.
- Spirit
- Středně pokročilý

-
Re: Mobility HD2600 + Vista a Overclock
jo som ju dal nakoniec cez AMD GPU Clock na 700/1100 (je to ddr2). Narast vo vykone 30-40 percent v realy 
- jasin755
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mobility HD2600 + Vista a Overclock
Mam HD2600XT od Gigabytu a dela me to taky jediny soft kterym to muzu taktovat je RivaTuner tam to jde bez problemu.
C2D E4300 @ 3 Ghz + CM GeminII ; Gigabyte GTX260 OC (576/1242/2000 Mhz) ; MSI P35 NEO2 FIR; 1GB Kingmax 667Mhz + 1 GB GoodRam 667Mhz, Creative SoundBlaster X-fi Titanium
3dMark Vantage - P10749 , H6967
3dMark Vantage - P10749 , H6967