Progrm na fany

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
esfilip
Začátečník
Začátečník

Progrm na fany

Příspěvek od esfilip »

Ahoj chci se zeptat neznáte někdo něco podobnýho jako je speed fan na regulaci otáčků páč mi on nejde nepodporuje mou desku de hejbat jen s cpu a ničim jinym :-( dyštak mam Asus P5LD2 předem děkuji...
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

Jednou jsem se setkal s CPUCool, bylo to jen nějaký demo ale i tak to bylo jakštakš použitelný 8-)
esfilip
Začátečník
Začátečník

neni špatnej

Příspěvek od esfilip »

Ale zase neumí pracovat s ostatníma mě nejde ani tak o cpu jako o (AUX,SYS,SYS2)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

a jdou u tvy desky regulovat vsecky vetraky? treba u me jde snad jen jeden

jinak Speedfan je asi best
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

když to neumí Speedfan, tak to vidím bledě :-)
zkus Motherboard Monitor
http://www.slunecnice.cz/sw/motherboard-monitor/
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
esfilip
Začátečník
Začátečník

bios

Příspěvek od esfilip »

srna píše:a jdou u tvy desky regulovat vsecky vetraky? treba u me jde snad jen jeden

jinak Speedfan je asi best
No u desky v biosu de regulovat jen cpu.....
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

tak proc myslis ze pres nejakej program jich pujde vic :twisted: furt je to jedna deska, jeden PWM regulator a je prece jedno jestli k nemu pristupujes pres bios nebo pres widle :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Wirruss
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wirruss »

A sosl jsi nejnovější verzi SpeedFanu?
Intel Pentium 4 Northwood HT 3@.. with 1.49V ~ Gig@byt3 8IG1000P-G ~ Gig@byt3 Lan ~ Windbond 512 400Mhz ~ M@trox G450L Dual Head 16MB ~ H3rcul3s TV Stereo signal ___ 1% ~ ASUS WL-138g 54Mb/s signal ----_ 97% ~ Sky St@r 2 constructing in progress --___ 21% ~ Cre/\tive SB Audigy 1 ~ S3gat3 B@r@cud@ 120GB 7200ot. 2MB
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Partyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Partyman »

Sinpa píše:jeho MB není podporována ....
http://www.almico.com/forummotherboards.php?man=254
Tá tabulka není zdaleka úplná. Já používám speedfan na P5B deluxe a funguje bez problémů ikdyž v tabulce chybí...
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

srna píše:tak proc myslis ze pres nejakej program jich pujde vic :twisted: furt je to jedna deska, jeden PWM regulator a je prece jedno jestli k nemu pristupujes pres bios nebo pres widle :)
Jediný rozumný komentář:-)
Většina desek má PWM jen na konektoru pro CPU.Zbytek řeší odpory, HW regulátory,nebo Noctua :lol:
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

tak já měl třeba u DFI softwarovou regulaci kde sem si nastavil kolik sem chtěl na cpu, chipsetu a ještě jednoho větráku... ted mám gigabyta a štve mě že tuhle funkci nemá
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“