Ahojte, prosím o radu zkušenější. Potřebuju do jednoho svojeho projektu udělat kalendář stylem textové pole + odkaz, který otevře kalendář. Když kliknu na datum, tak se kalendář zavře a datum se vloží do toho text. pole. Je to něco, jako tady u smajlíků.
A pak ještě, jak v JS ošetřím vybrání ze seznamu? U textovýho pole to je ok (naplnění), ale seznam (výběr) ne.
Kalendář v php + JS
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kalendář v php + JS
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- faugusztin
- Začátečník

-
Re: Kalendář v php + JS
Google ?Trinom píše:Ahojte, prosím o radu zkušenější. Potřebuju do jednoho svojeho projektu udělat kalendář stylem textové pole + odkaz, který otevře kalendář. Když kliknu na datum, tak se kalendář zavře a datum se vloží do toho text. pole. Je to něco, jako tady u smajlíků.
A pak ještě, jak v JS ošetřím vybrání ze seznamu? U textovýho pole to je ok (naplnění), ale seznam (výběr) ne.
http://www.mattkruse.com/javascript/calendarpopup/
http://www.dynarch.com/projects/calendar/
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nebo taky prozkoumat zdrojaky phpMyAdmina, ten tam ma pri vkladani dat do datetime taky neco takovyho.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Díky moc, já jsem to hledal jinde a nenašel.faugusztin píše:...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- faugusztin
- Začátečník

-
Ehm : http://www.google.sk/search?q=javascript+calendar+popupTrinom píše:Díky moc, já jsem to hledal jinde a nenašel.faugusztin píše:...
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten problém s kontrolou výběru jsem nakonec vyřešil ne JS, ale phpkem, které před načtením stránky, která zpracovává dotaz zkontroluje, jestli je text v proměnný. Když není, tak odešle 301ku na předch. stránku 
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj