Ochrana soukromí před poskytovatelem připojení

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Ochrana soukromí před poskytovatelem připojení

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Chtěl jsem se zeptat,jestli existuje nějaký program,který zabrání poskytovateli připojení nebo komukoliv jinému v tom,aby mě monitoroval a loggoval,co dělám.Mám static ADSL.Jestli to někomu připadá jako naivní dotaz,tak se předem omlouvám,dané problematice příliš nerozumím.Díky
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

leda ze by jsi pouzil vpn, ale tim si nejsem uplne jist
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

H@A píše:leda ze by jsi pouzil vpn, ale tim si nejsem uplne jist
co to je?
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

Virtual Private Network
sifrovany tunel mezi tebou a tim, kdo vpn poskytuje, ale pak te zase muze monitorovat on (i kdyz zase nemusi)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

dík,mrknu na to

//http://www.newfreedownloads.com/find/vi ... twork.html
který z těchto programů bys mi doporučil?
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

ja pouzivam nekdy 2gm, ale ten je ve free pouze 56kbps....
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Ještě počkám,třeba někdo doporučí něco jiného.Zatím díky
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

no popravde receno v komunikaci do internetu moc sanci nemas...
jedine co muzes udelat, je to ze si poridis tunel nekam jinam (do jine site - treba kamarad) a pak teprve budes pristupovat do internetu, ale tim akorat posunes problem o kousek dale a budes vyuzivat cizi pripojeni a vyrazne se ti zhorsi parametry...

Samozrejme pro citlive informace se vzdy pouziva sifrovane pripojeni. Kdyz se pri pojujes do banky, tak je to zasifrovane, takze nikdo nemuze vedet jake mas konto a kolik na nem mas penez. Jenze stejne ISP vi, ze ses do te banky pripojil, proste proto, ze kdyby to nevedel, nemohl by te tam propojit. Tyto informace pred nim proste nemuzes utajit, protoze tvuj ISP MUSI VEDET kam se chces pripojit, jinak te tam proste nepripoji.
Toshiba Tecra A6
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Bajgy píše:no popravde receno v komunikaci do internetu moc sanci nemas...
jedine co muzes udelat, je to ze si poridis tunel nekam jinam (do jine site - treba kamarad) a pak teprve budes pristupovat do internetu, ale tim akorat posunes problem o kousek dale a budes vyuzivat cizi pripojeni a vyrazne se ti zhorsi parametry...

Samozrejme pro citlive informace se vzdy pouziva sifrovane pripojeni. Kdyz se pri pojujes do banky, tak je to zasifrovane, takze nikdo nemuze vedet jake mas konto a kolik na nem mas penez. Jenze stejne ISP vi, ze ses do te banky pripojil, proste proto, ze kdyby to nevedel, nemohl by te tam propojit. Tyto informace pred nim proste nemuzes utajit, protoze tvuj ISP MUSI VEDET kam se chces pripojit, jinak te tam proste nepripoji.
Chápu to,něco takového jsem si myslel taky,ale pořád jsem doufal,že to jde nějak obejít.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“