GF4 MX4000 - černá monitor, artefakty

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GF4 MX4000 - černá monitor, artefakty

Příspěvek od Yahoodka »

Ahojky lidičky. Známý má problém, jen netuším s čím, ale řekla bych, že s grafikou. Pokud chce spustit nějakou hru, která je trochu víc náročná na grafiku, tak se hra seká neustále, pokud se počítač rovnou nerestartuje. Stačí ale aby vlezl na seznam nebo podobné stránky, či něco zapnul na monitoru, nějaké okno nebo tak, tak mu skočí černá obrazovka a pak teprve se to ztěží načte. Náhodou nevíte, co s tím že? Jinak tedy, pokud už se ta hra načte, tak se stává, že obrázky nebo písma nejdou vůbec přečíst. Ještě tedy přidám kdyžtak grafickou kartu... nVidia GeForce4 MX 4000.. Jestli mohu poprosit, tak jsem na intru, tudíš, jestli by bylo možné hodit mi odpověď na ajsko, které mám na mobilu (407215252), neboť na počítač, natož internet se moc nedostanu.. Díky moc předem.. :)

//Thellwin - upraven název threadu
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

a kamarad neumi cist a psat? :twisted:
jinak popsana situace odpovida graficke karte, ono s GF4000 v roce 2007 necekejte nic jineho nez rozsypana pismenka...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No :roll:

To, že máme rok 2007 neznamená, že jakýkoliv HW starší tří let bude zobrazovat rozsypaná písmenka. Záleží co na tom kolega hraje, ale pokud hraje hry určené pro tu GK, tak by tam měly chodit normálně.

Navíc ačkoliv si o této GK můžeme myslet leccos, tak web seznamu by snad ještě měla zvládnout bez problémů.
Goldnoob team proud member!
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yahoodka »

Kamarád umí psát a číst, ale v počítačích není takový expert a navíc jsem člověk, co to umí lépe vysvětlit. Jinak tedy co mu nešly hry teď tak obyčejný Counter Strike 1.6 a Lineage II. nebo jak se ta hra jmenuje, teď nevím. A jinak tedy pro správce.. Sice OT, ale ještě jednou by to chtělo upravit název topicu. :P
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jak CS, tak Lineage 2 vy ta karta měla dávat (teď neberu v potaz jak rychle). Podle mě je (nebo se blíží) v pekle.
Yahoodka píše:A jinak tedy pro správce.. Sice OT, ale ještě jednou by to chtělo upravit název topicu. :P
Nechám to na tobě, když se ti můj název nelíbí, ale byl tvořen podle mého nejlepšího vědomí a svědomí :razz:
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“