3GB ram extreme edition A-Data 800Mhz(v desce jsou 2*1024 + 2*512)snad jedou vsechny Dual Channel
Intel Core 2 Duo 2,33 ; 4MB , 1333
Ati Saphire X1950Pro + nove pasivni chladic Arctic cooling Accelero S1 (grafika ma kolem 50 stupnu)
deska nejaka MSI Neo nebo co , stala 2800, takze zadnej extremni shit to neni.....
Predem prosim o shovivavost, neco sem prolizal tu u vas na foru, ale odpoved sem nenasel, tak me kdyz tak nasmerujte, kam se mam podivat.Diky moc
A muj problem.....Pustim CS:Source , hraju
pustim soubezne WoW:BC a klesne mi fps v CS na nejakejch 13 frejmu, Wow-ko reaguje tak s vterinovim a z pul vterinovym spozdenim. Prepnu se do Windowsu, jako na plochu a celej komp je spomalenej.
Grafika ma porad svych 53 stupnu. Ve hrach NEJSOU videt artefakty, co by naznacovali prehrejvani grafarny......
Vypnu Wow, fps v CSS stoupnou, ale ne na puvodni hodnotu,asi tak na 35fps. Vypnu CSS, zapnu CSS a jede uz na 200fps.
Procesor ma teplotu kolem 40 stupnu, kdyz sahnu na pameti, tak docela hrejou....
na grafarnu sem taky nechal foukat 12cm vetrak a nepomohlo to.
Vim, ze vam treba prijde zbytecny mit pusteny takhle 2 hry najednou, ale ta masina, to neni zadny zelezo, musi to zvladnout, nebo ne?
S puvodnim chladicem sem takovyhle problemy nemel, ale nejsem si jistej. Kupoval sem komp predevcirem a kdyz sem slysel tu turbinu na grafarne, vykaslal sem se na to a koupil ten pasivni chladic.
Ad1:
Co je prvni vec, ktery si vsimnu, kdyz se mi prehrejva grafika?Myslim naky artefakty nebo spomaleni apod.
Ad2:
Kdyz tedka sundam pasivni chladic a dam tam zpatky ten aktivni, abych testnul, jestli to neni chlazenim, nesloupne se mi nejak z heatseaku takovy to lepidylko; budu moct ty maly potvory znova napevno osadit na pameti(je ich tam
Pls, pls, radte, radte..........diky naweby
//no-X: přesun ze sestav