Asus 8800 GTX, neuveritelne vysledky 3dMark 06

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Však z mého ironického postoje můžeš vyčíst co si o tom myslím... Mě taky štve jak mě furt lidi nesmylně navrhují ovladače... Na úplně nesouvislé problémy...

No tak ale teoreticky... Starý ovladače + starší chipset(i když 570 to zrovna nebude) + nějaké další retardéry včetně mnoha programech spuštěných dole na liště...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

takze....nainstalil som si koli tebe 3dm06....tak si to vaz :D ...vysledky su:
10244b
SM2:4590
SM3:4973
CPU:2264
zostava viz podpis+win XP 32b/pricom je vyladeny ako sa len da/+ovladace 169.01 beta+grafa na default

dal som tu tie vysledky len pre orientaciu...lebo sa tu nak dohadujete kolko by mal mat....takze okolo 10k by si mal mat aj ty...

a CPUckom to nebude...hladaj chybu v nastaveniach grafy...pripadne nejakym procesom na pozadi...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Kaelin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaelin »

Diky moc za odpovedi, uz je to ale jedno :P
GTX sem prodal a cekam na GT... tak sem zvedavej jak na tom bude.
Treba budu mit s GT nakonec aji vyssi skore :D
MB: Asus M2N-E nForce 570 Ultra CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+@3120 MHz + Zalman CNPS8700 LED VGA:GigaByte 8800GT 512MB DDR3 DefaultPamet: 2x A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition 4-4-4-12 Audio: Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro HDD: 400 GB Hitachi Deskstar 16 MB SATAII + Silentmaxx HDD Silencer Zdroj: Chieftec CFT-650A-12B 650W.
Vyhybejte se obloukem Brnenske pobocce Mironetu!!!
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Ty si prodal GTX? Hmm, dobrej borec...

Než se k tobě 8800GT dostane, pěkně se načekáš - to zaprvé. Za druhé - Tady ti vysvětlujem, že Grafikou ani procesorem to není, a ty si myslíš že to vyřešíš novou GK. No nic... Tak se pak ozvi jak se dopad.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Kaelin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaelin »

No nemyslim ze to vyresim, ale GT je pro me obecne lepsi volba.
1. Kompl mi jede celej den takze mi HODNE zalezi na spotrebe.
2. Mam 19' monitor a GT ma na tohle rozliseni v podstate stejnej vykon jako GTX
3. GTX mi stejne nezvladal procesor
4. GTX je na muj kompl zbytecnost (zvlast kdyz ted vyslo GT ;))
5. GTX sem prodal za cenu za kterou budu mit GT, dalsi 2 GB ramek a jeste na tu GT novej chladic... a jeste mi skoro 2 litry zbydou

Sorry za OT, jen sem chtel vysvetlit proc sem to udelal.

Jeste jednou diky za rady!
MB: Asus M2N-E nForce 570 Ultra CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+@3120 MHz + Zalman CNPS8700 LED VGA:GigaByte 8800GT 512MB DDR3 DefaultPamet: 2x A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition 4-4-4-12 Audio: Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro HDD: 400 GB Hitachi Deskstar 16 MB SATAII + Silentmaxx HDD Silencer Zdroj: Chieftec CFT-650A-12B 650W.
Vyhybejte se obloukem Brnenske pobocce Mironetu!!!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vyřešeno, karta už je stejně v trapu, netřeba sem dál nic psát.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“