Však z mého ironického postoje můžeš vyčíst co si o tom myslím... Mě taky štve jak mě furt lidi nesmylně navrhují ovladače... Na úplně nesouvislé problémy...
No tak ale teoreticky... Starý ovladače + starší chipset(i když 570 to zrovna nebude) + nějaké další retardéry včetně mnoha programech spuštěných dole na liště...
Asus 8800 GTX, neuveritelne vysledky 3dMark 06
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Aros
- Začátečník

Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- fat4l
- Mírně pokročilý

takze....nainstalil som si koli tebe 3dm06....tak si to vaz
...vysledky su:
10244b
SM2:4590
SM3:4973
CPU:2264
zostava viz podpis+win XP 32b/pricom je vyladeny ako sa len da/+ovladace 169.01 beta+grafa na default
dal som tu tie vysledky len pre orientaciu...lebo sa tu nak dohadujete kolko by mal mat....takze okolo 10k by si mal mat aj ty...
a CPUckom to nebude...hladaj chybu v nastaveniach grafy...pripadne nejakym procesom na pozadi...
10244b
SM2:4590
SM3:4973
CPU:2264
zostava viz podpis+win XP 32b/pricom je vyladeny ako sa len da/+ovladace 169.01 beta+grafa na default
dal som tu tie vysledky len pre orientaciu...lebo sa tu nak dohadujete kolko by mal mat....takze okolo 10k by si mal mat aj ty...
a CPUckom to nebude...hladaj chybu v nastaveniach grafy...pripadne nejakym procesom na pozadi...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Kaelin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Diky moc za odpovedi, uz je to ale jedno 
GTX sem prodal a cekam na GT... tak sem zvedavej jak na tom bude.
Treba budu mit s GT nakonec aji vyssi skore
GTX sem prodal a cekam na GT... tak sem zvedavej jak na tom bude.
Treba budu mit s GT nakonec aji vyssi skore
MB: Asus M2N-E nForce 570 Ultra CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+@3120 MHz + Zalman CNPS8700 LED VGA:GigaByte 8800GT 512MB DDR3 DefaultPamet: 2x A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition 4-4-4-12 Audio: Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro HDD: 400 GB Hitachi Deskstar 16 MB SATAII + Silentmaxx HDD Silencer Zdroj: Chieftec CFT-650A-12B 650W.
Vyhybejte se obloukem Brnenske pobocce Mironetu!!!
- Aros
- Začátečník

Ty si prodal GTX? Hmm, dobrej borec...
Než se k tobě 8800GT dostane, pěkně se načekáš - to zaprvé. Za druhé - Tady ti vysvětlujem, že Grafikou ani procesorem to není, a ty si myslíš že to vyřešíš novou GK. No nic... Tak se pak ozvi jak se dopad.
Než se k tobě 8800GT dostane, pěkně se načekáš - to zaprvé. Za druhé - Tady ti vysvětlujem, že Grafikou ani procesorem to není, a ty si myslíš že to vyřešíš novou GK. No nic... Tak se pak ozvi jak se dopad.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Kaelin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No nemyslim ze to vyresim, ale GT je pro me obecne lepsi volba.
1. Kompl mi jede celej den takze mi HODNE zalezi na spotrebe.
2. Mam 19' monitor a GT ma na tohle rozliseni v podstate stejnej vykon jako GTX
3. GTX mi stejne nezvladal procesor
4. GTX je na muj kompl zbytecnost (zvlast kdyz ted vyslo GT
)
5. GTX sem prodal za cenu za kterou budu mit GT, dalsi 2 GB ramek a jeste na tu GT novej chladic... a jeste mi skoro 2 litry zbydou
Sorry za OT, jen sem chtel vysvetlit proc sem to udelal.
Jeste jednou diky za rady!
1. Kompl mi jede celej den takze mi HODNE zalezi na spotrebe.
2. Mam 19' monitor a GT ma na tohle rozliseni v podstate stejnej vykon jako GTX
3. GTX mi stejne nezvladal procesor
4. GTX je na muj kompl zbytecnost (zvlast kdyz ted vyslo GT
5. GTX sem prodal za cenu za kterou budu mit GT, dalsi 2 GB ramek a jeste na tu GT novej chladic... a jeste mi skoro 2 litry zbydou
Sorry za OT, jen sem chtel vysvetlit proc sem to udelal.
Jeste jednou diky za rady!
MB: Asus M2N-E nForce 570 Ultra CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+@3120 MHz + Zalman CNPS8700 LED VGA:GigaByte 8800GT 512MB DDR3 DefaultPamet: 2x A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition 4-4-4-12 Audio: Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro HDD: 400 GB Hitachi Deskstar 16 MB SATAII + Silentmaxx HDD Silencer Zdroj: Chieftec CFT-650A-12B 650W.