Zdary..
Taky resim nejaky problemy s timhle madrbordem,pac je toho vic nez dost. Nebudu tu brecet kvuli nemoznosti zapojeni dalsiho nez Sata disku, nebudu tu nadavat na teploty v Core-Centru. ALE BUDU KURVOVAT NA RAMKYYY.. Pro upresneni,mam Winchestera 3000+ pretikano na 2600MHz pri napeti 1,5 V +5% over VID, FSB 289 HT 3x ,delicka na 333 MHz DDR pri 2,85 V a prave me sere tohle: Mel jsem 2x A-Data DDR500, vse slo nadherne na 1T pri casovani 3 4 8 4 - 2,7V. Sandra 2007 mem band 7000/6500.. Shanel jsem dalsi dve ramky a bohuzel sehnal DDR566. Rikam si tak co,je to skoro stejny, tak holt trochu podtaktuju ty rychlejsi a jelikoz makaj na vyssi frekvenci pri stejnem casovani 3 4 8 4 tak bude vse ok.. OMYL!!! asi 3 hodiny sem se sral s tim,kam kterou ramku vubec vrazit. Myslim ze ty Dimm sloty jsou v poradi 1,3,2,4 (zelenej,fialovej,zel.,fial.) Jedinej uspesnej pokus o zapojeni DDR500, DDR500, DDR566, DDR566. pri casovani 3 4 7 4 2T Kupodivu slapou v dualu ALE.. AT DELAM CO DELAM, nevyrazim z toho ani tech puvodnich 500MHz DDR kdyz jsem mel jen dve! PROC? Vzdyt ty pomalejsi ramky v prvnich slotech by meli zpomalit ty dve rychlejsi a vetsi vule u casovani by preci nemela zpusobovat nestabilitu. Cekal jsem alespon 500 MHz pri casovani 3 4 8 4 a holt teda ten hnusnej 2T pri 2,85 V,kdyz to proste neda pri 4ech modulech 1T. Ale ani shit, Sandra mi da ted 5800/5400 a muzu bejt rad. Takze VAS ZADAM, jestli mate nekdo tohle kombo lepe zapojene, dejte mi prosim vedet. Ja proste uz nevim, je teda fakt,ze kompatibilita NEO2 a A-Data je taka osemetna,ale ty dve ramky mi slapali uz driv,sli pres 500 a jely jak draci. Dam tam dve rychlejsi a komp je krypl. Biosy jsem neupdatoval,budou asi dost stary,ale tenhle problem mi asi nevyresi.. Nebo? fakt MSI-c´áci Dikec za Vas cas.