Natřít to můžeš třeba tímhle http://www.ges.cz/?ipp=12&lang=cz&cur=C ... ES08003118
Ale tomu že to bude 100% izolovat bych nevěřil, součástka se může zahřát - nožička se tím propeče ven, po ušmiknutí konce zůstane nožička součástky ostrá - lak se postupně prodře... Mnohem jistější je desku uchytit na ty splupku co jsou pod základovkou.
Pro ty, kdo nevidí do mých SZ s jcdentonem, tak jsem mu doporučoval dát mezi DPS a plech plastovou fólii, možná by stačil i kvalitnější obal na sešit...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
nebo na to přilem 0,3ku plexisklo... bo něco podobnýho
edit: nebo jemnym pilnikem opiluj ostrý nožičky a potom stačí nějaká fólie ale možností je fakt moc... viděl jsem ,že někdo tavil voskovky a zalil tím plošňák a nebo eště možnost to dát do plastový krabičky... možností je fakt hrozně moc...
Naposledy upravil(a) hryzalek dne pon 29. říj 2007, 20:25, celkem upraveno 1 x.
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Já vždycky nalepim na spodní stranu plošňáku izolepu (ale takovou tu lepší, teď nevim, kdo ji vyrábí - má v sobě takou mřížku, je dost tlustá a drží jako čert. Byla na to reklama, kde s ní lepili tlamu krokodýlovi ) a pak to přilepim tavnou pistolí tam, kam chci. . . Nikdy problém nebyl. . .
kedze u nas v sedlackom meste (druhe najvacsie po Bratislave) ked som prisiel do zeleziarstva/spojovacieho materialu a chcel distancne stplpiky na mna pozerali jak na kretena tak distancne stlpiky vypytal v PC shope
tak som isiel do tych obchodov a chcel do toho srubky a oni na mna pozerali jak na kretena ze to je specialny zavit (nejaky polkovy) a ze take v SR dost problem zohnat
tak som zbehol do Hornbachu a kupil sruby a nasruboval som tam 2 matice medzi hlavicku a DPS a mam homade distancny stlpik
PC srouby maj jinej zavit(ty co drzi MB, PCI karty)....sehnat je je docela problem(ja si delam zasoby ze starejch kompu)...stejne jako sehnat vruty na ventilatory(ty maly mrchy) se mi nepovedlo ani v praze (obi, bauhaus, baumax, V.J.Rousek)
jcdenton12: nevi no, jsem mel v ruce distancni sloupky s metrickym zavitem...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
jo, ale ty se nedavaj do PC.....distancni sloupky (kovovy, plastovy) jsou normalni montazni material s metrickym zavitem, s savitem vnejsim i vnitrnim nebo s e dvema vnitrnima zavitama
vruty na ventilatory pokud myslis takouvou tu klasiku co se dava na 80x80 120x120 apod tak se daj sehnat uplne v pohode v ppc kramech v alfacompu jich maj dost
PC 1:CPU P2C E2160@3300MHz, Board Asus P5Q PRO, GPU GB X1950Pro, HDD 2x Seagate 200GB SATA + 1x WD 250GB SATA II, RAM 2GB DDRII 800MHz DC KIT , DVD Samsung ,Case CM Stacker 810, Power ENERMAX ELT500, LCD FSC 19P2 PC 2:CPU C2C E1200, Board Intel DG33FB, HDD Seagate 80GB IDE, RAM 1GB DDRII 800MHz DC KIT, DVD LG 4163B, Case EC Q3, Power AKASA 460W, PC 3:AMD Athlon64 3000+ S754, Board DFI Infinity NF4x, GPU GF6200, RAM 2x512MB DDR400 CL2,5, HDD Seagate 120GB IDE, Case OLD NO-NAME, Power ?