WD passport problém

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Frikulin
Začátečník
Začátečník

WD passport problém

Příspěvek od Frikulin »

mam disk wd passport a nejde mi nainstalovat ve win vista 64 bit, vubec nenajde ovladace. Na notebooku, kde mam taky visty, ale 32 bit ho najdou bez problemu. Kde muze byt problem dikjy
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: WD passport problém

Příspěvek od Igoreso »

Frikulin píše:mam disk wd passport a nejde mi nainstalovat ve win vista 64 bit, vubec nenajde ovladace. Na notebooku, kde mam taky visty, ale 32 bit ho najdou bez problemu. Kde muze byt problem dikjy
skus jinej konektor USB a kratsi kabel..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

passport jede pouze s certifikovanym kablem, pri jinych, nebo s prodluzovakem se napr disk nerozjede.

Jinak problem by nemel byt, jedna se o disk, a mass storage, zkus windows update driver
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Já mam WD Passport II a problém s ovladači jsem nikde neměl, kamkoliv ho připojím funguje bez problémů.
Jediné na co je potřeba dávat pozor je dostatečné napájení. Občas se nerozjede na delší prodlužovačce a taky bacha na přední panely na některejch bednách, s těma se taky vždy nekamarádí, projeví se to tak že jen cvaká a neroztočíse.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Frikulin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frikulin »

kabel mam originalni, jinde normalne funguje, proble je v tom, ze Visty pro nej nemuzou najit ovladac, coz nachapu. Objevi se hlaska nutny zasah uzivatele, ale ovladac proste nenajde a stalo se mi to uz i s USB klicem. diky za radu
MB: ASUS P5B dlx; Zdroj: Enermax Liberty 500W; CPU:C2D E6400-2,13GHz @3GHz + AC Freezer 7 pro; DDRII: 4x1GB Kingston hyperX 800MHz @ 750 CL 5,5,5,15; GPU: GTX 260 @ 640/1150; HDD: Saegate .10 250 GB; CASE: Thermaltake Soprano; DVD RW: Samsung Sata; LCD: Samsung T220; Myš: Genius Navigator 535; Klávesnice: Microsoft natural ergonomic
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

Raoul Duke píše:Já mam WD Passport II a problém s ovladači jsem nikde neměl, kamkoliv ho připojím funguje bez problémů.
Jediné na co je potřeba dávat pozor je dostatečné napájení. Občas se nerozjede na delší prodlužovačce a taky bacha na přední panely na některejch bednách, s těma se taky vždy nekamarádí, projeví se to tak že jen cvaká a neroztočíse.

moje slova

jinak najde to aspon neco, jako treba disk drive, a zbytek ne, nebo jak ?
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Frikulin píše:kabel mam originalni, jinde normalne funguje, proble je v tom, ze Visty pro nej nemuzou najit ovladac, coz nachapu. Objevi se hlaska nutny zasah uzivatele, ale ovladac proste nenajde a stalo se mi to uz i s USB klicem. diky za radu
Pokud to dělá i s jiným zařízením v usb, tak bych to spíš typoval na špatný ovladač pro usb na desce. Jinak ve Vista64-bit mi Passport II funguje bez problémů a nikdy to žádnej ovladač nechtělo.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Frikulin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frikulin »

no nenajde to po pripojeni nic! hleda to i na internetu, ale nic, nechapu
Frikulin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frikulin »

daji se nejak do vist ovladace nahrat, popripade odkud? Fakt si s tim nevim rady! Diky
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

H@A píše:
passport jede pouze s certifikovanym kablem, pri jinych, nebo s prodluzovakem se napr disk nerozjede.

Jinak problem by nemel byt, jedna se o disk, a mass storage, zkus windows update driver
ha,ha.. original kabel jsem jeste nikdy nepouzil... a HDD jede...
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

Igoreso píše:
H@A píše: passport jede pouze s certifikovanym kablem, pri jinych, nebo s prodluzovakem se napr disk nerozjede.

ha,ha.. original kabel jsem jeste nikdy nepouzil... a HDD jede...

jed muze, auto taky jede na benzin zredeny s vodou....
ale jednou se motor zavzdusni...
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

H@A píše:
Igoreso píše: ha,ha.. original kabel jsem jeste nikdy nepouzil... a HDD jede...

jed muze, auto taky jede na benzin zredeny s vodou....
ale jednou se motor zavzdusni...

???? a jinak normalni? ne vazne,to neni urazka,ale otazka!
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“