Mám v počítači RAMku 256MB, ale je stará už dost dlouho, takže když koupím novou (asi 1GB, 800MHz), tak frekvence budou o hodně různý. Bude to dělat problémy? Nebo bude lepší tu starou vyhodit a nechat tam jen tu novou?
A ještě mě napadá, jestli jsou pořád stejný sloty, aby mi to šlo vůbec zapojit, když mám počítač starej 8 roků, ale sloty na RAM jsou snad stejný dlouhou dobu, ne?
Díky moc
Zapojit novou paměť se starou?
- tomygo
- Začátečník

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: Zapojit novou paměť se starou?
Ty máš DDR1 a ta ramka co chceš koupit je DDR2 takže to určitě nepůjde. Zkus se mrknout po bazarech jestli tam něco nemají.tomygo píše:Mám v počítači RAMku 256MB, ale je stará už dost dlouho, takže když koupím novou (asi 1GB, 800MHz), tak frekvence budou o hodně různý. Bude to dělat problémy? Nebo bude lepší tu starou vyhodit a nechat tam jen tu novou?
A ještě mě napadá, jestli jsou pořád stejný sloty, aby mi to šlo vůbec zapojit, když mám počítač starej 8 roků, ale sloty na RAM jsou snad stejný dlouhou dobu, ne?
Díky moc
Naposledy upravil(a) Mr. Dirk dne stř 31. říj 2007, 22:18, celkem upraveno 1 x.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- tomygo
- Začátečník

-
Re: Zapojit novou paměť se starou?
To semi zase nechce do bazaru... Navíc pro mě není ten rozdíl jestli budu mít 1024MB nebo 1024+256MB úplně zásadní... Myslím, že pro moje potřeby bude stačit RAM 1GB!Mr. Dirk píše:Ty máš DDR1 a ta ramka co chceš koupit je DDR2 takže to určitě nepůjde. Zku se mrknout po bazarech jestli tam něco nemají.tomygo píše:Mám v počítači RAMku 256MB, ale je stará už dost dlouho, takže když koupím novou (asi 1GB, 800MHz), tak frekvence budou o hodně různý. Bude to dělat problémy? Nebo bude lepší tu starou vyhodit a nechat tam jen tu novou?
Díky moc
Takže pokud starou paměť vyhodím a dám tam novou, tak se nic nestane, ne? A ještě ten druhej dotaz, sloty budou asi stejný, že?