Poraďte tablet

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
stmr
Nováček
Nováček

Poraďte tablet

Příspěvek od stmr »

Mám 5 000 se kterýma nevím co, tak jsem se začal poohlížet po nějakém tabletu, moje požadavky na něj jsou aby se do něj dalo nějakou formou psát text (html, css, php, poznámky), aby měl HDD kam se budou poznámky a kresby ukládat a aby se na něm dalo něco načmrkat a bylo to pohodlně a kvalitně.. Uvažuju o formátu A5 nebo A4, máte někdo nějaký tip? :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

a na to mas "až 5000"?
To som sam zvedavy....
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
stmr
Nováček
Nováček

Příspěvek od stmr »

Neorientuju se v tom, možná jsem to přehnal, tablety které se dají brát všude s sebou jako notebooky budou asi mimo moje finanční možnosti.. Jaký tablet do 5000 byste mi prosím poradili?
Thebobo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thebobo »

stmr:jako jednoznačne doporucuju tablet Wacom je to to nejlepsi na trhu
ale jedtli si na tom budes treba jen cmarat nejaky poznamky a nejaky mini skici tak si staci klidne nejakej tablet od Geniusu za 700 :wink: a rozdil nepoznas-proste nema cenu si kupovat Ferrari dys budes stejne jezdit 50km/h
stmr
Nováček
Nováček

Příspěvek od stmr »

neexistuje něco typu genius g-note, aby se to dalo brát všude s sebou, ale aby to umělo rozeznávat přítlaky a bylo za rozumnou cenu?
g-note 7000:

Kód: Vybrat vše

http://www.zive.cz/default.aspx?section=21&server=1&article=132550
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: Poraďte tablet

Příspěvek od Václav Sedlář »

stmr píše:Mám 5 000 se kterýma nevím co...

Ty nevíš co s nima, tak mi je pošli. :wink: :-D
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“