Taky mám ten problém, fps kolem 50 a při zatáčení auta škubyEvok píše:jardava píše:hra se cuká furt jak pi.. to neni normalni je jedno jestli to dam vse na high nebo vse naplno jako da se to nejak hrat ale cukne se to
Cau,mam uplne stejny problem a nevim cim to je:(Jde mi to napsoto plnynule ale dela to takove pulvterinove skubance jakoby žejo?Dost neprijemne.Nevi nekdo cim to je?
Need for Speed: Pro Street
Moderátor: Baneshee
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
bud v pohode... ja zas kdyz zatacim tak nemuzu radit nebo davat nitro - ve vsech jinych hrach no problem
, ale na to jsem si zvykl uz z dob Underground
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jinak teda hodnoeni dema: zvuky sou dobry a hudba tak skvela.....jinak opet strasne arkada (takze nic pro me), chovani aut takovy divny ale lepsi nez v Carbonu si myslim no.....grafika celkem taky ujde ale na to jak je to narocne tak celkem nuda...graficky u me vede Test Drive Unlmited.....akorat sem se zase musel nasmat ze kdyz jedu 300 kanonem a jedu zatackou tak to auto se z toho pruhu nehne
njn arkada....a model poskozeni je taky trapnej...jenom predek a zadek se da rozmlatit...na stranach je akorat poskrabanej lak to samy na strese a daj se napul urazit zrcatka + se mi povedlo rozlatit zadni okno uplne....hm ale jo proc ne treba to priste dodelaj bud uplne a nebo co ja radsi teda u NFS vubec zadny poskozeni pac treba takovej Flatout tam je to uplne jiny kafe
)....bud poradne nebo vubec.....hodnoceni dema 5/10.....nuda nuda nuda.....tot muj skromny nazor a doufam ze me tady priznivci NFS PS nesezerou 
- lachty_
- Nováček

-
Podle me zatim novy NFS vypadaji slibne - jizdni model mi vyhovuje (porad akrada, ale uz se obcas musi i brzdit), model poskozeni sice nedosahuje kvalit nekterych jinych her, ale lepsi nez dratem do okna. Graficky to neurazi ani nenadchne. A hudba je jako vzdy skvela. Takze kolem a kolem bych plnou videl na 7/10.
Jinak u me na C2D 2,66, 2GB RAM a 8800 GTS 320 se to vse na max, 1280 * 1024 a 2X AA hybe 35 - 45.
Jinak u me na C2D 2,66, 2GB RAM a 8800 GTS 320 se to vse na max, 1280 * 1024 a 2X AA hybe 35 - 45.
- Thellwin
- Administrátor

- lachty_
- Nováček

-
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem hodil test a jsem z toho nadcenej,ovladani na volantu super ,,,asi po letech"hodne letech
" zase utratim peniz za NFS
jenom bude velka skoda pokud MP bude pouze pro 8hracu ,protoze SP je pro deti
demo jsem projel na jeden zatach bez znalosti trate na 1st.
jenom bude velka skoda pokud MP bude pouze pro 8hracu ,protoze SP je pro deti
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Thellwin
- Administrátor

- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Palec123 píše:Mas 1GB RAM a to je proste malo...jardava píše:hra se cuká furt jak pi.. to neni normalni je jedno jestli to dam vse na high nebo vse naplno jako da se to nejak hrat ale cukne se to
aha no nevim teda ja mam taky jen 1GB RAM a trebas takový Bioshock, UT III,S.T.A.L.K.E.R mi jednou naprosto vpohodě na nejvyšší detaily i s AA....takže to je jaksi blbost.
Edit:Ještě dodám že při tech škubancích to vubec nehrabe z disku tudiž to RAM-kou nebude asi že?
- Eagler
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zkusil a je to teda mnohem lepší než Carbon. Až vyjde plná určitě jí budu hrát. Jenom jsem čekal o něco lepší model poškození, a ještě mi nevyhovuje kamera a to jak se obraz třese při jízdě. Jinak ostatní věci jsou v pohodě. Někdo možná bude tvrdit, že je to zase arkáda ale to jsou skoro všechny kromě 5tky. Rozhodně je to zábavnější než Carbon, ten byl strašně suchej.
DESKTOP 2019:
CPU: AMD Ryzen 5 1600X + AMD Wraith Max Cooler
MB: MSI X470 Gaming pro Carbon
RAM: Crucial 16GB KIT DDR4 3466MHz
GPU: AMD RX580 8GB
HDD: WD Black NVMe SSD, M.2 - 500GB, WD SSD Blue 3D NAND, 2,5" - 500GB + 3x 500 GB
Source: Corsair HX Series HX850 - 850W
Case: Corsair Obsidian Series 750D
NOTEBOOK: HP EliteBook 8540W - Funguje mi spolehlivě 10 let bez závad - jsem na něj pyšný- UPDATE 2019 - už je pomalý
NOTEBOOK: MacBook Air 2015 - je to skladný POMALÝ šnek s dlouhou výdrží
DESKTOP 2:
CPU: Intel Pentium Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00Ghz
MB: ASUS P5E3
RAM: 2x1GB Corsair DDR3 1066MHz XMS3 + 1GB ADATA
GPU: MSI GeForce 8800GTS 320MB - odešla, už nevím co tam mám
Audio: SoundBlaster Audigy 4
HDD: Seagate Barracuda 7200.10 320GB
Power: Fortron Blue Storm II 500W
Case: CoolerMaster Centurion 534
DVD: LG Mouse: Logitech G400
Keyboard: Logitech G11
LCD: SAMSUNG 2053BW + SAMSUNG 940B
FAN: Zalman CNPS9700 NT + 2 chassis fans
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ta AI je pro smich jinak to na me cely pusobi nejak divne !! auto kdyz se kutali po silnici tak se odrazi jak krabice .... a tim ze snizily citlivost zataceni tomu rikam tuning do reality
grafika me celkem taky nenadchla
pockam na plnou jinak zatim prumer arkad
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak podle meho ocekavani hra o nicem.
1. ten kour je sileny, vim ze animovane hry jsou v kurzu ale toto je prilis
2. soudruzi z EA slibovali perfektni model poskozeni, sry ale kdyz sem to schvalne napral do sloupu tak mi ani neprasklo sklo, to uz i GTA ma lepsi model poskozeni.
3. hral sem to na king, ale muzu rict ze obtizne to zrovna neni a ze by si zavaril brzdy to uz vubec ne. Autori slibovali nastaveni ktere udela z hry arkadu, nebo ze to hru udela max realnou. Neni to ani arkada, ani realna hra, je to proste sracka.
4. v zatackach se mi to neseka
5. EA opet predvedlo ze NFS je drsne bez napadu, ale sakra kdyz uz nemaji napady tak si aspon mohli pohrat s vyse uvedenymi prkotinami typu rozbijeni aut, realny kour atd.
Hratelnosti to taky neni zadna slava. TDu rullezzz panove z EA by si meli zahrat starsi dily NFS uz asi nevi jak vypada poradna hra.
Poroucim se.
1. ten kour je sileny, vim ze animovane hry jsou v kurzu ale toto je prilis
2. soudruzi z EA slibovali perfektni model poskozeni, sry ale kdyz sem to schvalne napral do sloupu tak mi ani neprasklo sklo, to uz i GTA ma lepsi model poskozeni.
3. hral sem to na king, ale muzu rict ze obtizne to zrovna neni a ze by si zavaril brzdy to uz vubec ne. Autori slibovali nastaveni ktere udela z hry arkadu, nebo ze to hru udela max realnou. Neni to ani arkada, ani realna hra, je to proste sracka.
4. v zatackach se mi to neseka
5. EA opet predvedlo ze NFS je drsne bez napadu, ale sakra kdyz uz nemaji napady tak si aspon mohli pohrat s vyse uvedenymi prkotinami typu rozbijeni aut, realny kour atd.
Hratelnosti to taky neni zadna slava. TDu rullezzz panove z EA by si meli zahrat starsi dily NFS uz asi nevi jak vypada poradna hra.
Poroucim se.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- sisikar
- Začátečník

-
JJ aj mne to cuka ci pri low alebo high kvalite + 1024,*768 +AF, AA-OFFPalec123 píše:Mas 1GB RAM a to je proste malo...jardava píše:hra se cuká furt jak pi.. to neni normalni je jedno jestli to dam vse na high nebo vse naplno jako da se to nejak hrat ale cukne se to
Mam AMD 2400+(2000Mhz),1024+256 MB ram, 7600GS(460/920Mhz),dufam ze vo FULL to nebude , inak hra vcelku vpoho:)
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
sisikar píše:JJ aj mne to cuka ci pri low alebo high kvalite + 1024,*768 +AF, AA-OFFPalec123 píše: Mas 1GB RAM a to je proste malo...
Mam AMD 2400+(2000Mhz),1024+256 MB ram, 7600GS(460/920Mhz),dufam ze vo FULL to nebude , inak hra vcelku vpoho:)
Tak panové abych vás uklidni je to procesorem:)Vyskousel jsem to na mem druhem PC kde mam dvoujadro sice jen X2 3800 ale tam to jede napohodu sice ne tak plynule jako na prvnim PC padz tady mam slabsi grafiku ale dela to ten procak protoze valí do 100% a jaksi to to jednojádro nedává....
- Blue Storm
- Odborník PCT

já bych možná tipl,že ten "drsný" model poškození bude jen v DX10 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro