"p*DELL" Vostro z USA; fakt vostrej

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Xander
Začátečník
Začátečník

"p*DELL" Vostro z USA; fakt vostrej

Příspěvek od Xander »

čaves, mám možnost si nechat dovézt Vostro z USA, kamikovo sestra přijede na vánoce a tak sme mysleli, že si necháme dovézt dva krasavce. chtěl bych se zeptat, zda je moje teorie realizovatelná. chtěli bysme se totiž vyhnout clu i dphčku. takže by to bylo tak, že ty ntb koupila a rozbalila, kably atd by si hodila normálně do kufru a booky vzala sebou na palubu. jednoho třeba používala a druhého měla uklizenýho v tašce. nevím jak to chodí s kontrolou v letadle nebo na letištích, ale takle by to mohlo jít ne? už by se totiž jednalo o věc, kterou by měla rozbalenou a už by jí používala. jestli tu někdo má zkušenost, či už podobnou věc praktikoval, bylo by fajn vědět nějaké informace :lol: takle si můžu pořídit DELLa za poloviční cenu, než je nelidsky nasazeno v evropě.
Gigabyte Aorus Z390 PRO WiFi, i9 i9900k, Silentium Fera3, Crucial 16Gb 3200Mhz kit, NVMe EVO970 500Gb, Radeon X470 8Gb(Vega soon), Corsair RM650x, BenQ EX2780Q 27" qHD, shitty case(R6 Define soon), shitty kbd, awesome g400s.. MacOS Catalina /hackintosh
risochras
Nováček
Nováček

Příspěvek od risochras »

Na to, ze by si niekto mohol pri amickych kontrolach zobrat na palubu notas by som radsej hned zabudol (nieto este dva). Mozno este v batozine........Mal by som aj na mysli, ze z pravneho hladiska ide o export technologii, tak pozor aby sa zo setrenia par korun nestal pobyt za mrezami....... :(
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

kontoly jsou snad vsude stejne, a nedavno sem mel svuj notas v letadle tez..
Xander
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xander »

[CZ]mike píše:kontoly jsou snad vsude stejne, a nedavno sem mel svuj notas v letadle tez..
no a poho ne? neměl si s tím problémy neob ptali se na něco? je přece tisíce obchodníků a různých businessmanů, kteří ten book do toho letadla potřebují a to, že s jedním pracují a druhý je kolegovo, to by šlo? :roll:

ps-jako export technologií bych to moc neviděl
Gigabyte Aorus Z390 PRO WiFi, i9 i9900k, Silentium Fera3, Crucial 16Gb 3200Mhz kit, NVMe EVO970 500Gb, Radeon X470 8Gb(Vega soon), Corsair RM650x, BenQ EX2780Q 27" qHD, shitty case(R6 Define soon), shitty kbd, awesome g400s.. MacOS Catalina /hackintosh
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Notebooka jsem mněl v letadle hodněkrát a nikde to ještě neřešili, jen jednou v Moskvě když jsem přestupoval na vnitrostátní linku do Barnaulu po mně chtěli ať ho z brašny vyndám a prázdnou brašnu projeli přes tu detekční bednu ještě jednou. Jednoho noťaše ať si vezme do letadla, druhýho bych nechal v báglu a vůbec bych to neřešil.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Xander
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xander »

takže by to teoreticky šlo, to jsem moc rád. snažím se zjistit nějakou tu informaci, abysme ji nepřivedli do nějakých nepříjemných problémů. nemusí si tam nic nahrávat nějaké fotky nebo dokumenty co? přece do soukromých dokumentů jim nic není.
nu nevím jestli by to bylo dobré riskovat ten druhý ntb v zavadlech. tam to může někdo vykrást a ještě s tím na letištích nezacházejí zrovna nejlíp ne? nu měla by malý kufřik a v ňom 2 cowboye :roll:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“