Moderátor: morke

Třeba nechce přenášet,nebo myslíš,že kdyby chtěl přenášet,řešil by to takto?Woyta píše:Pekne ale nevhodne na prenaseni.
Jasně s tolika ventilátory to jde řešit vždy,umění je to efektivně vyřešit s minimem ventilátorů.myom píše:je to kvuli tomu, ze teply vzduch stoupa nahoru. ja to mam cele zdvojene, ze mam 2 intake a 2 outtake ventilatory s tim, ze spodni jsou v jedne rovine a vrchni jsou klasicky stupnovane. disky mam pod hornim outtakem , takze teplota disku je +3-5°C nad teplotou okoli. kdybych tohle udelal do 5,25" pozice, tak se mi teplota akorat zhorsi i kdyz bych ty vibrace taky rad odstranil...

, tak mas takovy pruvan v case, ze muzes chladit pasivne. oba vetrone jsou na cca 9V

45°C je na hraně,já jen s jedním outtakem mám v klidu 35-36°C,ani při zátěži to nepřeleze 40°C.Musel jsem ale vytáhnout jednu záslepku z 5.25 pozice,aby se tam udělal průvan.Intake neprovozuju.Asi tam dám Scytche kama bay,dopředu použiju jen tu mřížku a dozadu dám ten ventilátor namísto Arctic Fanu,který není nic moc (i na 5V poměrně hlučná ložiska proti Noctue).longers píše:Disk má 40-45 stC což je ještě únosné, teplota je prakticky stejná jako v boxu bez ventilátoru . Plánuji chlazení ventilátorem.

mam doma v starem pc seagate baracuda 2 uz 7 let a ma 50-63°C a jede porad ...vindy píše:ano to hej, len na ako dlho? 2 tyzdne?longers píše:Seagate má maximální provozní teplotu 60 °C takže rezerva je tam dostatečná, ale chápu že pctuneři musí mít pokojovku jinak jsou nesví

Tak napis vyrobcom, ze uvadzaju veci ktorym ty neveris. Napriklad aj pri mojom WD je uvedenych :vindy píše:ano to hej, len na ako dlho? 2 tyzdne?longers píše:Seagate má maximální provozní teplotu 60 °C takže rezerva je tam dostatečná, ale chápu že pctuneři musí mít pokojovku jinak jsou nesví