Zdravim mam problem s porty a se siti, mam 2PC zapojene pres Router Well PTI-845 od o2, internet na obou jde "v pohode" a sdileni souboru taky. Problem ale nastava v nekterych hrach(FIFA08, LOTR2, The Rise of the Witch-king) u LOTR2 jsem porty nastavil takto:
Source IP Address: 0.0.0.0(zkousel jsem i adresu toho druheho PC ale bez uspechu). Destination IP Address: 10.0.0.140(moje IP). Source Netmask: 255.255.255.0(misto 0 sem dal i 255 ale taky nic...) jako Destination Netmask mam pevne prednastaveno 255.255.255.255. Porty 8088 az 65535 protokol UDP.Ale nic nejde

zkousel sem i vsechny jiny nastaveni co me napadla a nic, jine hry ale jdou(HL2:Deatmatch, Brother in Arms,CS:Source) ale u nich sem zadne porty nenastavoval uz to slo... Zajmavy ale je ze napr. pres Hamachi nam to funguje dobre

Taky nemuzu povolit zadne porty napr. 80 pro HTTP nastavim to tak jak by to byt melo a nejde to

ani podle navodu na
http://portforward.com/english/routers/ ... G/HTTP.htm i kdyz zapnu DMZ tak to stejne nejde, zkousel sem i Bridge Filters z portu 1 na 4 a 4 na 1 ale taky to nefungovalo...
Maska podsite je 255.255.255.0, Ale napr. uTorrent mi funguje ale az pote co sem zapnul v modemu UPnP a povolil v uTorrentu.
Hledam sem odpovedi nejen tady ale i jinde ale nic sem nenasel. Uz to resim pres tyden a porad bez uspechu za pomoc moc diky.