Prskani / piskani / bzuceni / ... - zdroje
- viky58
- Černá karta

-
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Bzuciaci Fortron Epsilon 600W (neni to ventilatorom)
fixed
Naposledy upravil(a) Tomco dne sob 27. říj 2007, 12:21, celkem upraveno 1 x.
- viky58
- Černá karta

-
ano reklamace spalených komponentu se dá pokud jim t neřekneš a nebo najsou ohořele
Pokud to děla jenom civka ve zdroji tak toho bych se nebal , ale pokud pišti msosfety na co tam je (nevim tento zdroj sem neměnl rozebrany ) tak radši bych se zbavil ! .
Jinak mužeš dopadnout jako já , 400 noname mi vzala sebou celej PC 3

Pokud to děla jenom civka ve zdroji tak toho bych se nebal , ale pokud pišti msosfety na co tam je (nevim tento zdroj sem neměnl rozebrany ) tak radši bych se zbavil ! .
Jinak mužeš dopadnout jako já , 400 noname mi vzala sebou celej PC 3
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Heheviky58 píše:ano reklamace spalených komponentu se dá pokud jim t neřekneš a nebo najsou ohořele![]()
![]()
No ja len dufam, ze je to cievka... Jako pocutelne to v miestnosti niak nie je, kedze o nieco viac to bzuci pri zatazi teda hrani hier. To mam bedne naplno a nepocul by som ani tank keby mi siel kolo okien
Tak zatial to asi riesit nejdem... co som kukal do historie topikov, tak Noctuu si tam davalo vela ludi vratane Hulana ci Hulina ci jak sa vola, takze tym to asi nebude... vzduch ktory pri zatazi vychadza z mriezky ma podla teplotneho cidla ktore som tam nasadil 34,7 stupna...to by malo byt asi tiez v norme...
- viky58
- Černá karta

-
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Deexer
- Začátečník

Zdroj-piskot
Dobrej mam takovej problem mam new PC asi tyden kdyz jsme ho zapnul po prve tak dva dni nci uplne v pohode a najednou s cista jasna zacal piskat zdroj asi nejsem si stim na 100% jist ale podle zvuku vychazejici si myslim ze to je zdroj je to opravdu krajne neprijemny kdyz na PC pracujete musim mit na hlave sluchatka jinak se to neda vydrzet take piska i kdyz je vypnuty PC ale o 80% min ale je to slyset Jinak vsechni iformace o PC mam ale ne o zdriji takze vam nereknu co je to za zdroj a ani od koho ale napaji AMD Athlona X2 a tuning case akorad je to ten typ s tim vetrakem dole velkym zkusim ho najit na netu a poslu popripadne jestli se mi bude stat povedomi
a jeste otazecka myslite ze to muze samo od sebe prejit? (o reklamaci zatim neuvazuju mam to i kapku jinak)
(jinak btw: na forum jsem hledal stejny problem sice jsem nasel ale nijak ze by mi to pomohlo tam nebylo)
a jeste otazecka myslite ze to muze samo od sebe prejit? (o reklamaci zatim neuvazuju mam to i kapku jinak)
(jinak btw: na forum jsem hledal stejny problem sice jsem nasel ale nijak ze by mi to pomohlo tam nebylo)
- srna
- Středně pokročilý

- Deexer
- Začátečník

od
Segate ee HDD mam od WD a jinak jsem asi nasel jakej zdroj mam NENI TO PRESNE JE TO PODLE VZHLEDU ODVOZENY pac mam pruhednou bocnici a cast ho vidim jo tak jsem borec poznal jsem ho podle me to je na 90% on pac podle urizlejch okraju jak je vetrak ze to neni celo kulaty a podle zadku umisteni vypinace atd me by to byt on a taky nemusi ale myslim ze ano
- Deexer
- Začátečník

- srna
- Středně pokročilý

- NobodyLovesMe
- Začátečník

Třeba tam má záruční plomby,jako že to je velmi pravděpodobné,jinak by mě nenapadl jediný rozumný důvod,proč by jí neotevřel.srna píše:podobny plechy maj i EC...proc tu bednu neotevres?
a proc nepouzivas interpunkci, enter a stylistiku? (sory, ale to de neda cist)
S tvým druhým bodem musím souhlasit.Někdy musí člověk dost namáhat mozkové závity aby přišelna to,jak to dotyčný myslí.
Pro uživatele:pokud je má domněnka správná a skříň nemůžeš otevřít z důvodu toho,že jsou na ni záruční plomby,odvezl bych celý počítač na posouzení prodejci,s tím,že ti to nepřipadá v pořádku a trval bych na výměně komponent ,které takovýto pískot způsobují.
- srna
- Středně pokročilý

- srna
- Středně pokročilý

- NobodyLovesMe
- Začátečník

A nemyslíš si,že je to celkem nepodstatné,aby to v takovém případě zjišťoval?To je starost prodejce,který mu počítač sestavil.srna píše:fajn...kdyz ma plombu(coz nevime nebot to nenapsal), porad ma pruhlednou bocnici...tam by se snad nalepka s oznacenim zdroje nasla...
ad psani...asi tak
To tě nemusí zajímat,to je jejich starost...jen bych se jich zeptal a poprosil je,že pokud by to měla být závada způsobená levným nekvalitním zdrojem,že by sis doplatil na nějaký kvalitnější.Prostě s nimi operativně komunikovat v průběhu reklamace a hlavně být slušný,pokud si zákazníka jen trochu váží,na tvůj požadavek přistoupí.Deexer píše:Ano zarucni blomby jsou tam, proto to resim takle polopaticky jinak sice mam pruhlednou bocnici, ale nikoli nemuzu na tom precist nic pac jde videt jen kousek te nalepky jinak tod vse vic uz nevim
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Jasně,ale oni,když skládají počítače ve velkém,tak by měli vědět např.které kombinace zdroje a disku, (popřípadě jiné), se k sobě nehodí a podle toho se zařídit.O tom pískání v Crysis tu už někdo mluvil...Tomco píše:No ja mam uplne novy Enermax Infiniti 650w a taky mi piska ale jenom pri intru v demo Crysis a nebo v menu u hry Hellgate: London... ve hrach jinak vubec ani kdyz je vyply PC, tak to niak neresim.
mel sem fortrona epsilona 600w a taky piskal...
- Deexer
- Začátečník

NJN jenze vy si neuvedumujete jednu vec vsichni to neslysi treba u me doma to slysi jen jedinej clovek nikdo jinej tak jestli to tam odvezu a ja jim muzu rict cokoli ale kdyz oni to neuslysej tak mi to hodej na hlavu jinak jo asi to udelam nejak to poresim jinak dam tomu jeste cas jestli si to nesedne ten zvuk a neprestaneto potom uz to budu resit