The Witcher/Zaklinac
Moderátor: Baneshee
- Lamont
- Nováček

-
Ja sem to uz dohral na stredni obtiznost a teda musim rict ze sem nikde nemel vetsi problem proste jedete komba a je to.Zkusim nekdy na nejtezsi obtiznost jinak nechapu co je za problem s Bestii
Sem docela zklamanej jestli se to nekdo teprve chystate zacit hrat tak doporucuju nejtezsi obtiznost protoze na stredni rozsekate kazdyho.Je to moc ez.
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- ChrastyII
- Začátečník

- pilarius
- Začátečník

No ja jak jsem byl nastvanej, ze jsem to nemohl projit, tak mi vubec nemyslelo, ze to bude nejaka vec. Nevedel jsem, ze swallow ma i jiny preklad, nez "polykat"
.
No kazdopadne jsem to nastesti uz prosel. Taky nevim, proc jsem s tim mel takove problemy. Je fakt, ze je to moje druhe RPG v zivote (po Oblivionu), jinak jsem skoro ciste FPS hrac.
No kazdopadne jsem to nastesti uz prosel. Taky nevim, proc jsem s tim mel takove problemy. Je fakt, ze je to moje druhe RPG v zivote (po Oblivionu), jinak jsem skoro ciste FPS hrac.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

- ChrastyII
- Začátečník

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- hurrican
- Začátečník

-
Uz som sa to pytal..ale este raz..TEraz som pozeral video kde Geralt chodil s pohladu zpoza pleca pomaly (teda ze nebezal) Ide vam to niekomu.... ?
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- PavelD
- Začátečník

-
naka sance?
na Amd sempron 3100+ 1024mb ram a ati x1300 to asik nerozjedu co? 
- pilarius
- Začátečník

- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak už také hraju, teĎ jsem to hrál hodinu, baví mě to, grafika hezká, na max detaily semi to docela cukalo, FPS kolem 25, minimálně 10, tak jsme dal vše na střední detaily a teď je FPS stabilní
uvidím jak mě to bude bavit v dalších fázích hry, teď se musím jít učit
uvidím jak mě to bude bavit v dalších fázích hry, teď se musím jít učit
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Glimmerman
- Začátečník

-
Narazil jsem na problém.V kriptě strigy je teleportační kámen,když na něj pošlu oheň teleportuje mě do nějaké jeskyně,vtip je v tom,že se z této jeskyně nemohu dostat.Teleportační kámen,který v ní je už nefunguje-nepřenese mě zpět k tomu prvnímu do krypty strigy.
A jěště jeden:dejte mi nějaký tip,jak dodělat ti strigu.Bohužel nemám žádnou vlaštovku a ani zelenou příměs na její výrobu, v bažinách nic s touto ingrediencí neroste-nežije.
A jěště jeden:dejte mi nějaký tip,jak dodělat ti strigu.Bohužel nemám žádnou vlaštovku a ani zelenou příměs na její výrobu, v bažinách nic s touto ingrediencí neroste-nežije.
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- hurrican
- Začátečník

-
No dik..Len to si myslim ze az moc pomaly..Inac k tomu ozratiu je to fakt perfektne spravene .... Toto som este v ziadnej hre nevidel ..(No mozno preto ze vacsinou ozratie je v FPS/RPGckah...a tam je akurat ren rozmazany obraz ;o)))tst píše:ozer ho pak chodi pomaluhurrican píše:Uz som sa to pytal..ale este raz..TEraz som pozeral video kde Geralt chodil s pohladu zpoza pleca pomaly (teda ze nebezal) Ide vam to niekomu.... ?
Edit..: Tak prejdene Paradna Gameska... TEraz by som mal otazku na tych co to uz presli (Tak kto este nie a nechce sa dozvediet viac nech necita) Konecne video..je vzdy rovnake ci aj to zavisi od Stylu hrania..Ja som mal to ako som si od krala zobral odmenu a potom tam vpadol ten dalsi zaklinac..To mal aj niekto byt zo znamych ci len neznamy zaklinac.. Inac super Videjko..a este jedna vec takze nakoniec Jakub bol Alvin ako som spravne pochopil hej..? A skoda len ze som hral ze vsetko pre Shany a pri konci to nebolo nijak spomenute.. Teda mal som aj v questoch ze ju milujem..ale mohli to aspon nejaku bodku dat aj do posledneho videa (aspon do toho obrazkoveho)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- TimTaylor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
padani hry pod Win Vista 32b
ahoj lidi, tak jsem si koupil tuhle ocekavanou pecku, ale narazil jsem na problem s padanim hry pod Win Vista 32b. Hru mam opatchovanou patchem 1.1a, hra mi treba hodinu jede naprosto bez problemu a pak hodi chybu "program zaklinač přestal pracovat, bla bla bla". Nekdy to spadne ve hre, nekdy i prehravani ingame videa. Mam ceskou verzi hry.
Co s tim, visty mam aktualizovane, jine hry fungujou bez problemu. Mam posledni Catalysty 7.10 pro Win Vista.
Jinak hra zatim super, i na mem 2 roky starem PC chodi v 1280x1024 vse na full (bez AA), jen me mate "jiny" způsob boje, nez je obvykle z jinych RPG her, ale zatim me to opravdu bavi a do vanoc budu mit co parit:-)
Co s tim, visty mam aktualizovane, jine hry fungujou bez problemu. Mam posledni Catalysty 7.10 pro Win Vista.
Jinak hra zatim super, i na mem 2 roky starem PC chodi v 1280x1024 vse na full (bez AA), jen me mate "jiny" způsob boje, nez je obvykle z jinych RPG her, ale zatim me to opravdu bavi a do vanoc budu mit co parit:-)
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Sephiroth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zatim s šestiGerimo píše:s kolika zenskyma ste se vyspali?
a to ještě nejsem v aktu III
a hláška hry je:" Vědmák!! Schovejte ženský!!!"
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
- pilarius
- Začátečník

- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem po dlouhém shlížení videí,screenshotů a recenzí podlehl a koupil.....a jsem spokojen.Nikdy jsem RPG moc nehrál,pokud nepočítám Oblivion (skalní RPG příznivci tvrdí,že to není čistá RPG),ale tohle mě nějak chytlo,nevím ani proč,ale prostě mě to baví.Teď jsem to šel asi šest hodin v kuse,nespěchám,bavím se s lidma.Trochu jsem měl obavy z ovládání,jak říkám,RPG nehraju,ale šlo to poměrně snadno a zvyknul jsem si.Vymlátil jsem ten hrad,vyléčil a
kouzelnici a jsem v okolí Wyzimy,kde jsem zapálil ty kaple,pobil pár příšer.....a savnul.Fakt zábavný,promakaný a graficky slušný-jedu 1600x1200 vše na max.včetně FSAA a AF,zatím stabilní,bez pádu či záseků,loadingy mi nevaděj,přijde mi to mnohem kultivovanější než donahrávání za běhu jako v Oblivionu.Soundtrack se zdá být taky fajn,zřejmě bude lepší ho poslechnout po dokončení hry.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN