BFG 8800 GTX OC -TV OUT

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
DARKMAGE
Nováček
Nováček

BFG 8800 GTX OC -TV OUT

Příspěvek od DARKMAGE »

Nevite jak na tehle karte zprovoznit klasickej tv out v manualu a vsude ma psano ze ma HDTV +tv out vystup.
Mam klasickou televizy a nevim kam mam zapojit compozite video, kdyz z karty leze jen cervenej, cernej a zelenej cinche.
dekuji za radu
Oi!@n
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oi!@n »

Imho ten kabel co ke kartam pribalujou je urcen pro pripojeni HDTV (Red, Green, Blue). Bude to chtit koupit nejakou redukci, ale asi to bude dost problem sehnat.
Macbook Pro 13 2020 | i5 / 16 /512
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: BFG 8800 GTX OC -TV OUT

Příspěvek od godlike »

DARKMAGE píše:
Mam klasickou televizi a nevim kam mam zapojit compozite video, kdyz z karty leze jen cervenej, cernej a zelenej cinche.
Mno komponentni(neplest s kompozitni) vystup (Y/Pb/Pr) je prave to cerveny,cerny? spis modry ne?,zeleny.Kup si nejakou redukci na scart,pokud mas obycejnou CRT.
DARKMAGE
Nováček
Nováček

Re: BFG 8800 GTX OC -TV OUT

Příspěvek od DARKMAGE »

godlike píše:
DARKMAGE píše:
Mam klasickou televizi a nevim kam mam zapojit compozite video, kdyz z karty leze jen cervenej, cernej a zelenej cinche.
Mno komponentni(neplest s kompozitni) vystup (Y/Pb/Pr) je prave to cerveny,cerny? spis modry ne?,zeleny.Kup si nejakou redukci na scart,pokud mas obycejnou CRT.

Tak jsem jel pokus omyl HDTV mi jede prez redukcu do vsech cinch a z cerneho mi jede coposite a ze zeleneho S-video jen to nikde nei popsano je tam napsano jen ze mam na to pripojit HDMI redukci:)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Vubec ti nerozumim.Ja mam na TV komponentni vystup (Y/Pb/Pr) cili to mam jednoduchy protoze ten samej kabel se vetsinou dava ke grafice.Ale samo vede to jen obraz zvuk se pripojuje zvlast.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“