Nevite jak na tehle karte zprovoznit klasickej tv out v manualu a vsude ma psano ze ma HDTV +tv out vystup.
Mam klasickou televizy a nevim kam mam zapojit compozite video, kdyz z karty leze jen cervenej, cernej a zelenej cinche.
dekuji za radu
BFG 8800 GTX OC -TV OUT
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- DARKMAGE
- Nováček

-
- Oi!@n
- Začátečník

- godlike
- Středně pokročilý

-
Re: BFG 8800 GTX OC -TV OUT
Mno komponentni(neplest s kompozitni) vystup (Y/Pb/Pr) je prave to cerveny,cerny? spis modry ne?,zeleny.Kup si nejakou redukci na scart,pokud mas obycejnou CRT.DARKMAGE píše:
Mam klasickou televizi a nevim kam mam zapojit compozite video, kdyz z karty leze jen cervenej, cernej a zelenej cinche.
- DARKMAGE
- Nováček

-
Re: BFG 8800 GTX OC -TV OUT
godlike píše:Mno komponentni(neplest s kompozitni) vystup (Y/Pb/Pr) je prave to cerveny,cerny? spis modry ne?,zeleny.Kup si nejakou redukci na scart,pokud mas obycejnou CRT.DARKMAGE píše:
Mam klasickou televizi a nevim kam mam zapojit compozite video, kdyz z karty leze jen cervenej, cernej a zelenej cinche.
Tak jsem jel pokus omyl HDTV mi jede prez redukcu do vsech cinch a z cerneho mi jede coposite a ze zeleneho S-video jen to nikde nei popsano je tam napsano jen ze mam na to pripojit HDMI redukci:)